Jellycat Smudge Apa 34 cm Fushion - Stunt Roll Climbattack RTR Röd

JaBaDaBaDo - Slagbräda (Vit)

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Hot Wheels Basic Playset - Tollbooth Takedown Trackset
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Teddykompaniet - Dreamies Mus sittande 25 cmTwitterTeddykompaniet - Funny Jungle - Zebra 85 cm och Melissa and Doug - Överraskningsbräda med lås

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Greta grå - Deluxe Campingvagn

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

TY - Fantasia Enhörning 15 5 cm

BRIO - Tågset Bondgård

Elvisp med ljud och ljus

KidKraft - Kayla Dockhus

Schleich - Mother Wolf With Pups

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Kinetic Sand röd grön blå 3 kgRubens Kids - OliviaManhattan Toys - Zoo Winkel Elephant och KidKraft - Bucket Top Construction Tågbana

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Molli Toys - Kaninen Snurre.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

JaBaDaBaDo - Gitarr blå

Sylvanian Families - Sminkbord

Beskrivning

Specifikation

Frakt & Retur

Små äventyrare kommer kunna ge sig ut på spännande upptäcktsfärder tillsammans med Smudge Apa 34 cm från Jellycat.
– Mjuk och gosig päls som stimulerar ditt barns känselsinne
– Hjälper ditt barn utveckla sin sociala förmåga genom rolig rollek
  • Artikelnummer454883
  • Ålder0 - 8 år

Paw Patrol - Sea Patrol Deluxe figure - Rubble

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Le Toy Van - Bilar 'London' 7st

Jag har redan satt upp plattformen, ByASTRUP - Dockkläder - Body rosa Dots 40-45 cm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Rapid Speed - Stor blå SUV 38 cm

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Animal Planet - Aqua ViewerDjur vända på - turn a rounds Giraff 40 cmHot Wheels - Stretch FX - Hi-Tech Missile™ och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Playbox - Pysselset Decor Kit

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Transformers - Cyberverse - Grimlock Ultra Class

Melissa & Doug - Wooden Animal Nesting Blocks

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nordic Hoj - Babblarna Trehjuling med släp och skjutstång 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pyjamashjältarna - Walkie Talkie 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSTIGA - Badmintonset - Garden FS och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Plus Plus - Rainbow Hot Air balloon 360 pcs

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Intex - Pool med solskydd.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Sunsport - Mjuk Boule Savoie och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen PUKY - Springcykel LR2 Light (Blå)Aquabeads - Magical Unicorn SetLEGO Friends 41363 - Mias skogsäventyr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Beppe Singer - Beppes Detektivpyssel.