Teddykompaniet Lolli Bunnies Stor Blå Hama - Midi Pegboard blister kvadrat - 4 pcs

Melissa and Doug - Återanvändbara stickers - Fordon

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Melissa and Doug - Får - 73 cm
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Du och jag min skatt FyraåringenTwitterTeddykompaniet - Lolli Bunnies (Grå 25 cm) och Pippi Långstrump Börs Navy

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BRIO - Dockvagn Gull lila

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

LEGO Friends - Stephanies hus 41314

Skip Hop - silver Lining Barnvagnsleksak (Moln)

Melissa and Doug - Stapla and Räkna Parkeringshus

Quercetti - Kulbana Marble Run Vortis 75 delar

Rapid Speed - Ducati MC i metall 16 cm - Vit

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Teddykompaniet - Affe Speldosa 27 cmBaby Born - DockvagnPlanToys - Bunny Racing Car - Pastell och Mumin - Muminpappa 25 cm

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Asi - Babydocka Leo 46 cm med grå kläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Rapid Speed - Stor gul SUV 38 cm

Miss Melody - Pysselbok

Beskrivning

Frakt & Retur

Blå gosedjur i form av en kanin från Teddykompaniet. Supergosig och extra mjuk leksak för de minsta.

Höjd: 37 cm
 • Artikelnummer174318
 • Säkerhet
 • ÅlderOne Size

Dickie Toys - Music Racer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Science4you - Mini Kit Soap

Jag har redan satt upp plattformen, Disney Elena från Avalor - Den första dagen, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

LEGO Technic - Containertransport 42062

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Greta grå - Twin Pack - Greta och Pelle PonnyHot Wheels - Fold out Playset - Robo-Lift Speed ShopPlus Plus - BIG Basic 20 delar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

TOPModel - Kompisbok med ljud och ljus - rosa

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

ByASTRUP - Dockmöbler - Skötbord

Kids Concept Gitarr (Vit)

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Djur vända på - turn a rounds Elefant 40 cm 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Birgitta Stenberg - Billy och monstret 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMoluk - Pluï Regnmoln och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skip Hop - Camping Cubs Babygym

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Docka Jasmine 24 funktioner lila 38 cm.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av STIGA - Tennisracket Junior Tech 21 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Cog Boll Skumboll 9 cm (orange)Krea - Swing Ball blåPaw Patrol - Plastboll 23 cm (rosa) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Rätt Start Badleksaker Hundvalpar 3-del.