Spinz Light-up Fidget Spinner Yo-Yo Gul JaBaDaBaDo - Bilbana med bilar (Vit)

JaBaDaBaDo - Brödrost (Grå)

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pippi Långstrump - Hoppetossa
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fisher-Price - Laugh & Learn AktivitetsbokTwitterLEGO City Great Vehicles 60221 - Dykaryacht och Sense - Fineliner Twin-tip 20-pack

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Teddykompaniet - Käpphäst med ljud 100 cm

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

LEGO Friends - Stephanies sovrum 41328

Easy Tat2 - Tatueringspenna

Nalle Puh - Pysselbok

Playmobil City Life - Barnsjukhus med utrustning 6657

Pyjamashjältarna - Romeos Lab metall 7 cm

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Playmobil - City Action - Polisbil med ljusLabyrint - Figur (Taurus)BRIO World - 33627 Resecentrum och LEGO Ninjago Movie - Gröna ninjans robotdrake 70612

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Rätt Start Badleksaker Skogsdjur 5-pack.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

LEGO Star Wars - Chewbacca 75530

Kapla byggstavar lila 40 st

Beskrivning

Frakt & Retur

Uppgradera ditt lilla hjärtas fidget spinner till denna Light-up Fidget Spinner Yo-Yo i Gul från Spinz.

– Gör en egen ljus show
– Dra i handtagen med snöre och skapa olika ljus shower
– Från 6 år
– Kräver 3 x L736 knappbatterier (ingår)

Mått förpackning: 23 x 15 cm
  • Artikelnummer266755

Playmobil Ghostbusters - Firehouse 9219

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Boxy Girls - Fashion Pack

Jag har redan satt upp plattformen, MaMaMeMo - Kaffemaskin i trä, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Pyjamashjältarna - Högkvarter Lekset

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen ByASTRUP - Dockkläder - Dress & Cardigan Knit 46-50 cmMaMaMeMo - Mixer med fruktJaBaDaBaDo - Lära-Gå-Vagn Vit och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

LEGO Disney Princess 41161 - Aladdins och Jasmines palatsäventyr

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kids Concept Kyl Frys

Avengers - Titan Hero Series Hulk

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Marvel Avengers - Captain America Gosedjur 40 cm 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Plasto - Stor Lastbil 60 cm (Röd) 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNG Baby Sovpöl Harlequin (Blå) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Playmobil Knights - Hästspann med dvärgar och ballist 9341

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Transformers - Combiner Force - 3-Step Power Surge Bumblebee.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Melissa and Doug - Två hungriga hajar - badleksak och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Glittrande Mjukisdrake rosa 30 cmMåla din eget teservisMasha & Björnen - Birthday Set och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Maileg - Wedding mice couple in box.