DESIGN Premium Culotte-byxor i funktionsmodell med rynkad detalj DESIGN Tall Jumpsuit med djup urringning och rynkad midja

EDITION Miniklänning i spets med bar rygg

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Tall Klassisk trenchcoat
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Tall Leopardmönstrad sweatshirtTwitterDESIGN Tall Marinblå pikétröja med kontrasterande ärmar och DESIGN Tall Maxiklänning i tyll med en bar axel

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Men Badshorts Jack - rosa - Herr

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Men Jacka, quiltad och lätt vadderad - Svart - Herr

DESIGN Tall Svart blommig skjorta med platt krage i normal passform

Men Pyjamas - Blå - Herr

DESIGN Tall Svart sweatshirt i muscle fit med förlängd fåll och kantband

Men Strumpa 10-pack - Grå - Herr

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Tall T-shirt med rund halsringning och kontrasterande kantbandDESIGN Tall Vit ekologisk t-shirt i overStorlek-modell med rund halsringningDESIGN Tanfärgad ribbstickad tröja med muscle fit och DESIGN Topp i courtellejersey med bardotringning

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Tropiskt mönstrad miniklänning med smock och knäppning.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Ultimate Khakifärgad sweatshirt

Men T-shirt med tryck fram - Svart - Herr

Plus collection blås Korinne - Svart - Dam

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Plus collection Denimshorts Hulda - Vit - Dam

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Utsvängd maxiklänning i slub-tyg med bardotringning, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Plus collection Klänning i omlott - Svart - Dam

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Vid miniklänning med pärlsmyckad krageDESIGN Vinröd paisleymönstrad skjorta med smal passformDESIGN Vintageblommig playsuit i förklädesmodell med knappar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Plus collection Topp - rosa - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN - Marinblå piké med muscle fit-passform i jersey

Plus collection Tunika i kaftanmodell - Brun - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN - Polotröja med kontrast body och ärmpaneler i marinblå 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN - Tall - Korta badshorts i beige med dragsko i svartvitt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN blå t-shirt med rund halsringning och upprullad ärm och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

vit Marinblå stora byxor med bomull med papperskänsla

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Maternity Maxiklänning med klockade spetsinfällningar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Maternity Rutig maxiklänning med puffärmar och knappar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN mixa och matcha svart beskuren bikiniögrönl i crinkeltyg med v-ringningDESIGN Petite Egerton Ankellånga mörkblå flare jeansDESIGN Petite Maxiklänning i flera lager med brödtarrygg och smock och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Petite Plisserad midikjol i satin med fläckmönster.