DESIGN Pikétröja i jersey med musclefit-modell DESIGN Svart t-shirt i overStorlek-modell med halvlång ärm och kontrasterande geometrisk bård på ärmen

DESIGN Tall Skjorta i regular fit med rynkning framtill i jacquard

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Svart t-shirt i velour med muscle-passform stretch och halvpolokrage med dragkedja
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Svart t-shirt med stretch och rund halsringning i muscle fitTwitterDESIGN svart gråmelerade lätta joggingbyxor i skinny fit i 2-pack och DESIGN Svarta korta sportstrumpor med ränder i 5-pack

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Tall Svarta avsmalnande ankellånga cargobyxor med dragsko

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Tall Vit t-shirt med v-ringning

DESIGN Svarta gråmelerad mjukisbyxor i 2-pack SPARA

EDITION Asymmetrisk bröllopsklänning med volang och ojämn fåll

DESIGN Svartvit t-shirt med upprullade ärmar och färgblock

Home Badrock Siri - Blå - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Sweatshirt i overStorlek-modell med paneler och texttryckDESIGN Tall Avsmalnande byxor i läderimitationDESIGN Tall Broderad långärmad maxiklänning i mesh och DESIGN Tall Figursydd blazer mixa och matcha

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Tall Jumpsuit med puffärm och knytdetalj.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Tall Svart t-shirt med lång ärm och farfarskrage

Men Cargobyxor Carter - Grön - Herr

Men Pikétröja brödrandig - Grön - Herr

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Men Skjorta Oxford - Svart - Herr

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Tall Vida byxor med bröd midjeresår, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Men T-shirt med knappar - Röd - Herr

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Tanfärgad t-shirt i avslappnad passform med ribbningDESIGN Trenchcoat i linneDESIGN T-shirt i avslappnad passform med lång ärm och neonmönster på bröstet och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Plus collection Cykelbyxor med spets - Vit - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Vit overStorlek ärmlös t-shirt i longline modell

Plus collection Klänning Idella - Röd - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Vit suspensoar med skimrande midjeband 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Vit t-shirt med uppvikt mellanlång ärm 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Vitt kort linne med murarkrage och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Plus collection Topp Imelda - Röd - Dam

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Curve Kort strandtopp i jersey med utsvängd ärm och ormskinnsmönster i neon del av set.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Curve Mixa och matcha Culotte-byxor med knytning i midjan och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Curve Ridley Mellanblå stentvättade skinny jeans med hög midjaDESIGN Curve Sweatshirt med dragsko och färgblock i neonDESIGN Mammakläder Leopardmönstrad midiklänning för amning och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Maternity Maxiklänning med knäppning och knut framtill.