DESIGN Miniklänning med rynkat liv och kedjedetaljer DESIGN rosa tröja i muscle fit i merinoull

DESIGN Petite Rivington Svarta jeggings i ytbehandlad denim med hög midja

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN rosa t-shirt med rund halsringning
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN rosarandig skjorta med smal passformTwitterDESIGN Rött ekologiskt linne och DESIGN Rutig midiklänning med bar axel

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Petite Midikjol i satin med self-skärp

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Plus Pikétröja i avslappnad passform med platt krage och grönikala regnbågsfärgade ränder

DESIGN Skjorta i normal passform med murarkrage och papegojmönster

DESIGN Recycled Komönstrad bikiniögrönl i trekantsmodell med dubbla axelband

DESIGN Skjortklänning i omlottmodell med plisserad kjol

DESIGN Tall Blårandig skjorta med normal passform

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN småblommig omlottkjol i midimodellDESIGN Smockad plisserad midiklänningDESIGN Solklänning i bomull och midilängd med palmmönster och DESIGN Solklänning med knut fram knappar och puffärm

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Sportstrumpor med slogan och ränder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Svart ribbad tröja i muscle fit

DESIGN Tall Gråmelerad t-shirt i muscle fit-modell med rund halsringning och stretch

DESIGN Tall Maxiklänning med cape baktill och ojämn fåll

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN Tall Plisserad maxiklänning med djup urringning och tunna axelband

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Svart djurmönstrad overStorlek t-shirt med halv ärm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Tall skinny skjorta med farfars-krage i burgundy

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Svart kjol i återvunnen denim med hög midjaDESIGN Svart linne i ekologisk bomullDESIGN Svart overStorlek-huvtröja i teddymaterial och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Tall svart jumper i bomull

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Tall Ljusblå jeansjacka i girlfriend-modell

EDITION Miniklänning med bara axlar och puffärm

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Tall Mixa & matcha Skräddarsydda culotte-byxor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Tall Rivington Jeggings med hög midja och detalj med fransade och slitna knän 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Tall Svart ribbstickad med polokrage och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Men Mönstrade badshorts - Blå - Herr

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Vid miniklänning med spräcklig ring.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Vinröda byxor med extra smal passform och dubbla revärer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Vit avslappnad ärmlös t-shirt i linneblandning med sänkt armöppningDESIGN Vit långärmad t-shirt med farfarskrageDESIGN Vit skjorta till jobbet med smal passform och marinblå slips och bröstnäsduk spara och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Vit rosa overStorlekd huvtröja 2-pack SPARA.