DESIGN Mammakläder Tall Svarta leggings med hög midja över magen DESIGN Puderblå blazer i overStorlek-modell

DESIGN Curve Ritson Ljusblå jeans i mom-modell utan stretch med hög midja skärp och uppvikt nederkant

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Randig baraxlad pikéklännning med skärp
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN randig avslappnad t-shirt i ekologisk bomull med lång ärm broderi och halvpolokrageTwitterDESIGN Randig jumpsuit i minimalistisk stil med knäppning i sidan och DESIGN Randig maxiklänning i lager med smala axelband

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN curve ultimate Täckjacka

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Maternity Maxiklänning med klockade spetsinfällningar

DESIGN Recycled Mixa och matcha Leopardmönstrad bikiniögrönl med djup urringning för dig med fylligare byst E H

DESIGN Maternity Ultimate Kakifärgad sweatshirt

DESIGN Recycled Farleigh Blågröna mom jeans i slim fit med hög midja

DESIGN Petite Djurmönstrad maxiklänning för stranden med knytning bak och slits

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Regnkappa som dras på över huvudetDESIGN Ribbad midiklänning med halterneck och knappar framtillDESIGN ribbad tubkjol i maximodell med tryckknappar och DESIGN Ridley Havsblå skinny jeans med hög midja i kort modell

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Ritson Ljusa mom jeans i styvt material med dubbla ok.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN rosa overStorlek-huvtröja i teddy med kontrasterande ribbade paneler

DESIGN Petite Miniklänning med smock knappar och tropiskt mönster

DESIGN Petite Småblommig midiklänning med slits

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN Plus Blommig t-shirt i avslappnad passform i linnelook

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN rosa t-shirt i overStorlek-modell med rund halsringning, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Plus Svarta ankellånga byxor med smal passform och vattenfallsränder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Rutig kort one shoulder-klänningDESIGN Rutiga marinblå vita finbyxor med avsmalnande benDESIGN Senapsgul figursydd minikjol i manchester och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Tall Förklädesklänning i maxilängd med rynkat liv och fishtail-kjol för brudtärna

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Svart huvtröja i overStorlek boyfriend-modell

DESIGN Tall Ljusblå skjorta med extra smal passform och ribbad detalj

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Svart långärmad t-shirt med ståkrage i overStorlek-modell 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Svart pikétröja i jersey 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN svart suspensoar med randig midjeresår och vit kant och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Tall Skjortklänning i midimodell med lång ärm och omlott

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Tall Marinblå t-shirt med halvpolokrage och grönikal panelsydd konstruktion.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Tall Playsuit med smock och knytning i midjan och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Tall Svart randig skjorta med normal passform och platt krageDESIGN Tall Vinröd skjorta med prickar i smal passformDESIGN Träningsstrumpor i modefärger och 7-pack Spara med flerpack och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN T-shirt i neon i overStorlek-modell med neongrönt mönster baktill.