DESIGN Komönstrad midiklänning med rynkad kjol DESIGN Petite Maxikjol med knappar framtill

DESIGN vitt linne i ekologisk bomull

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Petite Miniklänning i sweatshirtmaterial med smock och volangärm
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Petite Mönstrad vid playsuit med ärmlös skjrödaTwitterDESIGN Petite Plisserad trapeze-klänning i minimodell med knytning i halsen och DESIGN Petite Ribbad t-shirtklänning i maximodell

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN - Curve - Klassisk trenchcoat

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN - Omlott skjortklänning i satin

DESIGN Playsuit med omlott och blåsärm

DESIGN - Tall - Randig klänning med v-ringning och knappar

DESIGN Plisserad maxiklänning med broderi och utställda ärmar

DESIGN Curve Djurmönstrad jumpsuit med knytning i midjan

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Plisserad midiklänning med dragsko i midjanDESIGN Plisserad playsuit med halterneck och volangfållDESIGN Plus lila t-shirt i ekologisk bomull med rund halsringning och DESIGN Plus Senapsgul strukturerad overshirt med dubbla fickor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Plusstorke Rick And Morty T-shirt med tryck.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN prickig skjorta med murarkrage med regular fit i longline-modell

DESIGN Curve Mixa och matcha Neonrosa ormskinnsmönstrad bikiniögrönl

DESIGN Curve Skjortklänning i råvävd bomull och midilängd med omlottdesign

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN marinblå muscle fit ulljumper

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Pyjamasset med shorts och Simpson-ögon, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Maternity Prickig plisserad jumpsuit med knytning framtill

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Randig kort solklänning i bomull med spänne i ryggenDESIGN Randig smockklänning i minimodell med lager i casual fitDESIGN Randig vävd strandtopp i bandeau-modell med volang del av set och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Petite Maxiklänning i omlottmodell med skärp med spänne

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Rostbrun kortärmad sweatshirt i muscle fit

DESIGN Petite Rivington Svarta jeggings med hög midja och beläggning

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Rutiga cigarettbyxor med veck 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Senapsgula halvlånga badshorts 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN skjortklänning av denim i maximodell med öppen rygg och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Plus Tigermönstrad overStorlek-t-shirt med japansk text broderat

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Svart kofta i jersey med sjalkrage.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Svart och vit stringtrosa i 3-pack flerpack spara och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Svart skjorta med smal passform och farfarskrageDESIGN Svart t-shirt i plusstorlek med rund halsringningDESIGN Svarta badbyxor med neongula paneler och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Svarta skinny jeans 12.5oz.