DESIGN gråmelerad huvtröja i muscle fit DESIGN Mixa och matcha Röd ribbad bikiniögrönl i trekantsmodell med tryckknappar

DESIGN t-shirt i overStorlek-modell med sydda mönstrade paneler

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Mixa och matcha Svart och vit kräppad bikiniögrönl i bandeaumodell
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Mjuk draperad parkasTwitterDESIGN Mjukisbyxor med knytning del av set och DESIGN Mönstrad jumpsuit med djup urringning och rynkad midja

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN T-shirtklänning med upprullade ärmar och tvättad look.

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Vid miniklänning med spräcklig ring

DESIGN Naturvit t-shirt i ekologiskt material med kontrasterande bröst- och ärmpanel med passpoaler

DESIGN Vit djupt urringad bikiniögrönl i fodralmodell med sköldpaddsmönstrad ringdetalj

DESIGN Neongrön jeansjacka med ormskinnsmönster

DESIGN Vit långärmad t-shirt i muscle fit-modell med halvpolokrage och stretch

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Neongul overStorlek t-shirt utan ärm i longline-modellDESIGN Neonorange ribbstickad t-shirt med ståkrageDESIGN Off shoulder-playsuit med volanger och veckning och DESIGN orange glansig bikiniögrönl i crop top-modell med utsvängda ärmar och djup urringning i storlek E H för dig med fylligare byst

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN orange pikétröja i overStorlek-modell med knäppning.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Petite Fodralklänning med krage med uddspets

DESIGN Vit t-shirt i overStorlek-modell med boxig passform och kort ärm

DESIGN Whitby Svarta skinny jeans med låg midja

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN - Khakifärgade combatbyxor med smala ben

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Petite Midiklänning med 3D-smyckad halsringning, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN — Röda mellanlånga badshorts

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Petite Premium Stickade mysbyxor med vida benDESIGN Petite Svart- och vitrandig baddräkt med fyrkantig halsringning i återvunnet materialDESIGN Petite Svarta avsmalnande byxor i jersey kräpp och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Curve Midiklänning i funktionsmodell med pingvinärm

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Randig baddräkt i återvunnet material med fyrkantig halsringning

DESIGN Curve Rivington Mellanblå jeggings i denim med hög midja

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Randig skjorta med murarkrage och normal passform 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Randiga cigarettbyxor med veck 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Recycled Svart baddräkt med ryschad axel och djup urringning och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Maternity Randiga leggings

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Rutig kort skjorta med lång ärm.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Sculpt Me Svarta flare jeans och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Skjorta i regular fit med flaggmönster i sjömansstilDESIGN Smockad midiklänning med bar axel skärp och bardotringningDESIGN Sommarklänning med puffärmar och broderi och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Stickad pikétröja med platt krage och leopardmönster i neon.