DESIGN 2-pack t-shirt med rund halsringning i extra longline-modell Spara med flerpack DESIGN Grön figursydd blazer i manchestertyg

DESIGN Röda mjukisbyxor i velour med extra smal passform och blockfärgade paneler

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Grön oxfordskjorta med smal passform
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Grön sweatshirt med stadstryckTwitterDESIGN Grön t-shirt med stretch och råskuren kant i muscle fit och DESIGN Gröna mjukisbyxor i superskinny fit med sidorand

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN rosa linne med extrem brödtarrygg

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Rutig kort skjorta med lång ärm

DESIGN Harembyxor i jersey

DESIGN Shiftklänning i minilängd med vävda ärmar

DESIGN huvtröja i mesh med neondetaljer och sidorand del av set

DESIGN Smockad bardottopp med snörning och öljetter

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Indigoblå skinny jeansDESIGN Jeansskjorta i overStorlek-modell och 90-talsstil med randig framsidaDESIGN Jumpsuit i peg-modell med spetsdetalj och DESIGN Jumpsuit med omlott skärp och vid ärm

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Kakifärgad texturribbad bikiniögrönl med omlottband.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Kort smockad solklänning i neon med hålbroderi och bara axlar

DESIGN Stentvättad ärmlös t-shirt med avslappnad passform och lågt skuret ärmhål

DESIGN Strukturerad midikjol med hög midja och träspänne

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN Svart utsmyckat linne i muscle fit med stretch

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Korta badshorts i bäckebölja med paneldesign, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Svart longline-t-shirt i overStorlek-modell med rund halsringning och uppvikta ärmar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Kostymbyxor med smal passform och monokromt geometriskt mönsterDESIGN Kurvor Marmormönstrad regnjacka som dras på över huvudetDESIGN Långärmad pikétröja i tvinnat ribbtyg och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Svarta badshorts med regnbågsfärgat vågmönster i kort längd del av set

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Marinblå rutiga avsmalnande ankellånga finbyxor i ullblandning

DESIGN Svartvit smockad minikjol med blommönster

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Marinblåa rutiga finbyxor i ankellång modell med extra smal passform och biljettficka 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Maxiklänning i linne med smala axelband och öljettdetalj 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Maxiklänning med utsvängda ärmar och heltäckande spetsinslag och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Tall Omlottkjol i midimodell med knytning i sidan

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Monokroma boxershorts i jersey med randig midjeresår i 3-pack.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Mörkgrå mjukisbyxor med supersmal passform och revärer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Naturvit t-shirt i muscle fit med stretch och ränder på ärmarnaDESIGN Neonorange huvtröja i overStorlek-modell med tryck på ryggenDESIGN orange tvättad overStorlek-t-shirt i plusstorlek med halvlång ärm i piké och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Ormskinnsmönstrad fodralklänning i midilängd med instoppad detalj.