Collection Topp Laila - rosa - Dam DESIGN Djurmönstrad bikiniögrönl med bygel utskurna detaljer och smala axelband

DESIGN Plusstorlek Svarta korta finbyxor med smal passform och ombrefärgad rand på sidan

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Djurmönstrad minimalistisk jumpsuit med v-ringning och knytning fram
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Dolda strumpor med ränder i 5-pack SparaTwitterDESIGN Egerton Ankellånga flare jeans med batikmönster utan stretch och DESIGN Elastiska leggings i skinnlook med smal midja

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Prickig maxiklänning med knappar och slitsar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Randig kort solklänning med djupt skuren rygg

DESIGN Festival T-shirt med avslappnad passform i skimrande metallic del av set

DESIGN Randiga och blommiga strandbyxor med vida ben del av set

DESIGN Finskjorta med tryckknappar och extra smal passform

DESIGN Ribbad förklädeskjol i midimodell

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Florence Autentiska tvåfärgade straight leg jeans med midjedetalj i omlottDESIGN Förklädesklänning i minimodell med knäppning framtillDESIGN Fylligare byst PREMIUM Plisserad maxiklänning med spetsinlägg och DESIGN Giraffmönstrad crop top i glittrig jersey och mesh med knytning framtill del av set

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Grå overStorlekd sweatshirt med omvänd panel.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Grön ekologisk t-shirt med lång ärm och rund halsringning

DESIGN Rivington Indigoblå denimjeggings med hög midja

DESIGN Rödrutiga finbyxor med superskinny passform

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN rosa skinny jeans

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Grön långärmad polotröja, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Sandfärgad vid sweatshirt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Gröna rutiga finbyxor i knottrig ull med extra smal passformDESIGN Gul blommig miniklänning med klockad kjol och infälld spetsDESIGN Gul skjorta med smal passform och murarkrage och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Sommartopp i halterneckmodell med oäkta snäckor nedtill

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Kortärmad beskuren t-shirt i overStorlek-modell med historiskt tryck

DESIGN Strandskjorta i strukturerat tyg med knytmidja

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Kurvor city ribbad maxiklänning med knappar av fuskhorn 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Långärmad t-shirt i linneblandning och longline med rundad nederkant 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Leopardmönstrad unitard med smala axelband och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Svart miniklänning i denim med halterneck och knappar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Marinblå tröja i muslce fit med våffeltexturering.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Maternity Vändbar miniklänning med smock i bomullsslub och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Maxiklänning med ormskinnsmönster i neon och cirkeldetaljDESIGN Meshtopp med lång ärm och stenutsmyckningDESIGN Midiklänning i sammet med peplum nedtill och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Migos Huncho OverStorlek-t-shirt i neon.