Collection Prödes-bh med spets - Svart - Dam DESIGN Blå ribbad halvpolotröja i muscle fit

DESIGN OverStorlek-sweatshirt med slogantryck

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Blå stentvättade slim jeans
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Blå t-shirt med rund halsringningTwitterDESIGN Blålila finbyxor i superskinny och DESIGN Blått linne i ekologisk bomull

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Petite Byxor med avsmalnande ben och kontrastdetalj

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Petite Prickig minisolklänning i linnetyg med halterneck knappar och spänne

DESIGN Blommiga tangatrosor i stringmodell med randigt resårband

DESIGN Pikétröja i overStorlek-modell med knappar och färgblock i pastellfärger

DESIGN Boxershorts i jersey med rymdmönster i 3-pack

DESIGN Plisserad miniklänning med crop top och spetsinslag

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Broderad midiklänning i omlottmodellDESIGN Broderad solklänning i minimodell med halterneck knappar och spänneDESIGN Brun prickig solklänning i minimodell med smock och DESIGN Bruna fiskbensmönstrade finbyxor i ullblandning med avmalnande passform och knytskärp

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Byxor med vida ben och skärp med D-ring.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Curve Premium One shoulder-klänning i tyll i maximodell

DESIGN Plusstorlek Beige kofta i extra longline

DESIGN Plusstorlek Vit skjorta i extra longline och normal passform

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN Prickig strandklänning i bandeaumodell och midilängd med ringdetalj

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Djurmönstrad midiklänning med cape baktill och ojämn fåll, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Randig stickad kjol med texturerad finish del av set

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Ekologisk långärmad t-shirtDESIGN Extra kort t-shirt för stranden med reflekterande tryckDESIGN Farleigh Vita slim mom jeans med ankellånga ben hög midja och optisk metallic-finish och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Grå pikétröja i overStorlek-modell med knappar

DESIGN Recycled Farleigh Ljusa vintage-tvättade jeans i mom jeans -modell med hög midja slitningar och smal passform

DESIGN Ridley Mellanblå skinny jeans Med sömmar framtill och slits nertill

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Grön t-shirt i extra overStorlek-modell

DESIGN Röda mjukisbyxor med extra smal passform och rand i sidan

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Grovt ribbstickad miniklänning med v-ringning 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Gul viskosskjorta i overStorlek-modell med bröd fritidskrage 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Hjärtmönstrat pyjamasset i regnbågsfärger och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Satinskjorta i regular fit med stjärntecken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Kostymshorts i linne och tropiskt mönster.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Långärmad marinblå pikétröja i jersey och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Leopardmönstrad midikjol i omlottmodellDESIGN lila overStorlek-sweatshirt i plusstorlekDESIGN Lisbon Mellanblå skinny jeans med medelhög midja och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Ljuslila draperad baddräkt med smala band i ryggen.