Collection Bikini-bh Josefin - Svart - Dam Collection Shorts i spets - Vit - Dam

DESIGN Khakifärgad träningsjacka i jersey

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Collection Shorts Margeaux - Blå - Dam
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Collection Skinnjacka Kourtney - Svart - DamTwitterCollection Skjorta Elvira - Blå - Dam och Collection Skjorta Tyra - Vit - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Kort fodralklänning med bara axlar singoallaringning och utskurna detaljer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Kostymshorts i linne och tropiskt mönster

Collection Strumpor, 4-pack i ekologisk bomull - Dam

DESIGN Långärmad t-shirt i muscle fit med stretch och rund halsringning i 2-pack spara med flerpack

Collection Sweatshirt Phoebe - Grå - Dam

DESIGN lila overStorlek t-shirt av ribbad velour

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Collection Tankini i spets - Svart - DamCollection Top Francesca - Blå - DamCollection Topp Annie - Svart - Dam och Collection Topp Cara - Svart - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Collection Topp Daisy - Svart - Dam.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Collection Topp Sussi - Blå - Dam

DESIGN Ljusblå skjorta i jacquard med ormmönster i normal passform

DESIGN Mammakläder Peg-byxor i jersey

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN Marinblå manchesterbyxor med extra smal passform

Jag har redan satt upp plattformen, Collection Topp Willa - Svart - Dam, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Maringlå långärmad pikétröja med dragkedja och kontrasterande panel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Collection Tröja Ada - Svart - DamCollection Tröja Blanka - Brun - DamCollection Tröja Elvira - lila - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Midiklänning i satin med draperad öppen rygg

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Ankelstrumpor i 5-pack med rymddesign och ombréeffekt Spara med flerpack

DESIGN Miniklänning i satin med smala axelband och omlott i midjan

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Ärmlös t-shirt i overStorlek-modell med tvättad flerfärgad Authentic -slogan 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Avslappnad långärmad t-shirt i longline-modell med färgblock i frödté 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Avslappnad t-shirt med örn- och rymdmönster och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Mörkblå slim jeans med knärevor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Blårandig skjorta med extra smal passform.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Blommig jumpsuit i förklädesmodell med skärp och axelband och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Blommiga trunks 5-pack flerpack sparaDESIGN Broderad smockklänning i midimodell med utställda ärmarDESIGN Brunrutig kostymkjol i minilängd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Crop top i jerseyspets del av set.