Plus collection Bygel-bh vit - Svart - Dam Adidas originals Svarta mjukisbyxor i 90-tals broderi FH7916

Baum und Pferdgarten JANUARY Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Adidas Originals Träningsjacka med hög krage och tre ränder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Adidas Originals 3 PACK - Strumpor - svart vit Vackra billiga damkläderTwitterAdidas Originals 3 STRIPES TEE Ögrönlar och Adidas Originals ADIFärg TREFOIL HOODIE - Luvtröja - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BDG Urban Outfitters PAPERBAG - Shorts - sun gul Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

BECKSÖNDERGAARD Omi Lerato Byxor

Adidas Originals Klänning Trefoil - Svart - Dam

Belstaff ELLERSLY - Parkas - deep cyan Vackra billiga damkläder

Adidas Originals MID CUT 3 PACK - Träningssockor - vit lila glow Vackra billiga damkläder

Benetton PEASANT BLOUSE - blås - vit Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Originals SC BODY ÖgrönlarAdidas Originals SOLID CREW 3 PACK - Strumpor - svart vit Vackra billiga damkläderAdidas Originals Svart huvtröja med dragkedja och tre ränder och Adidas Originals Topp 3-stripes Tee - Svart - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Originals Träningsbyxor Styling Complements Cropped Pants - Svart - Dam.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Performance TEAM 19 - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Bergans Cecilie Climbing Shorts Shorts

Bershka Bruna leopardmönstrade mjukisbyxor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Bershka Ljusblå jeans med raka ben

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas ROANOKE TEE Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Bershka Svarta blommiga badshorts med ficka baktill

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Adidas Sport Performance Baddräkt Parley Commit - Blå - DamAdidas Sport Performance Joggingbyxor Must Haves French Terry Bos Pants - Grön - HerrAdidas Sport Performance Löpartopp SN LS tee - lila - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bershka JOIN LIFE - Skjorta - vit Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas W Varilite Ho J Ytterkläder

Bershka MIT HALBHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par AG Jeans JODI CROP - Jeans bootcut - vit Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Áhkká Huvtröja Fleece FZ Hoodie Flatface Tech - Blå - Dam 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterÁhkká Skaljacka Aaröde M Shell Jkt - Blå - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Betty & Co blås - rosé blå Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Anita Triangel-bh - stone Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Anna Field 3 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Anna Field A-linjekjol - poinsetta Vackra billiga damkläderAnna Field blås - veiled rosa Vackra billiga damkläderAnna Field Curvy T-shirt med print - peacoat Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Anna Field Jerseyklänning - offvit röd Vackra billiga damkläder.