DESIGN Tall Midiklänning med omlott fram Sport Träningslinne Rumer Tank top - Vit - Dam

Anna Field Leggings - dark denim Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Sport Träningstights Warp Knit - rosa - Dam
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Sport Träningstopp Loose Fit - Grå - DamTwittervit Abstrakt mönstrad skjorta i plusstorlek med vid passform i tung krinklad bomull del av set och vit Blommig t-shirt med ryschdetalj i sidan

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Anna Field Maxiklänning - rosa rosa Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Anna Field Pyjamas - rosa svart Vackra billiga damkläder

 DESIGN Petite Pennkjol i jersey

Anna Field T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder

2nd One Kaia 471 Kjolar

Armani Exchange J13 Ljustvättade slim jeans med revärer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen 2NDDAY 2ND Anastasia Kjolar2NDDAY 2ND Francine Kjolar2NDDAY 2ND Megan Byxor och 2XU Fitness Compression Tights W Leggings & tights

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det 2XU Run Comp Shorts w Storage M Shorts.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

8848 Altitude Trekkingbyxor Hera W Pant - rosa - Dam

Armani Exchange WOMAN WOVEN DOWN JACKET Ytterkläder

Asics Färg BLOCK CROPPED TIGHT 2 Leggings & tights

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

B.young BYDREAM SKIRT Kjolar

Jag har redan satt upp plattformen, AAPE By A Bathing Ape Konstrastfärgad huvtröja i blockmönster och loose fit, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

B.young NONA O NECK - Stickad tröja - cornflower blå Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Abecita Alanya Bandeau BadkläderAbecita Bikini-bh Salt & Peppar - Svart - DamAbecita Sport-bh Malena - Grå - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Banana Republic SS SOFT STRETCH FLOUNCE SLV TEE Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas Originals 3 STR LS TEE Ögrönlar

Baum und Pferdgarten JEANE Klänningar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas Originals Byxor NMD Track Pant - Svart - Herr 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Originals GRAPHIC CREW Ögrönlar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas Originals LONG TANK Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bellfield Marinblå t-shirt med manchesterficka

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas Sport Performance Baddräkt Parley Hero - Blå - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Sport Performance Löparshorts Own The Run Shorts - Blå - Herr och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas Sport Performance Sport-bh CMMTTD X - Vit - DamAdidas Sport Performance Träningsbyxor E Lin Stanfrd - Svart - HerrAdidas Sport Performance Träningsshorts M10 Q2 Short W - rosa - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Sport Performance Tränings-t-shirt Freelift 360 Gradient Graphic Tee - Blå - Herr.