Rice Vinkylare Stor Mässning (guld) - bar & vintillbehör Grilltang Övriga varumärken - grilltillbehör

Vas Keramik Räfflad Grön 14x9 cm Bahne & Co - vaser

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Le Creuset Müsliskål 35 cl svart - tallrikar & skålar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Rice Wild Leopard print Tekanna 1.28 L - termosar kannor & karafferTwitterHolmegaard Cabernet Vattenglas Med Fot 36 cl Klar - glas och Kitchen IQ Knivslip Mini Diamant Grov och Fin med Europeisk Vinkel

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Servetter Kräftor 12-pack Buttericks Leco - servetter

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

SANDSTEN Golvlampa STURÖD 30 8 x 30 8 x 144 cm Svart - golvlampor

Bägare med lock 30 ml 75st. - askar

Bloomingville Förvaringslåda Paulownia MDF L 50 x H 31 x B 35 cm Brun

Duschdraperi Periodiska systemet Out of the blå - duschdraperi

ERNST Ljuslykta För Blockljus Höjd 19 cm Galvaniserad - ljusstakar & ljuslyktor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hylla 40X40X10CM Övriga varumärken - hyllorStar Wars Welcome to the Dark Side Dörrmatta Pyramid InternationalToalettborste i rostfrittstål Övriga varumärken - badrumsaccessoarer och Bäddset PP118 150x210 Paw Patrol - barnsängkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Servetter 3-lager 33x33 cm Mörkgrön 125 st Duni - servetter.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Elsa Beskow Collection Doftljus med Mässinglock Apelsin och Citrus

Meraki Diskmedel Urban Garden 500 ml - diskmedel & tvål

Fiskars Vitlökspress Functional Form Svart - köksrödskap

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Estate Coffe Kaffebönor Daterra Reserve 200g Estate Coffee

Jag har redan satt upp plattformen, Pedalhink 3l grön med toalettborste Övriga varumärken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

WMF Kitchen Minis Kaffekvarn - kaffe & teberödning

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Sovande Hängande Kruka Firebox - krukorBloomingville Vas Glas Diameter 18 cm Höjd 19 5 cm GuldGalgar Elefant 3-p Jabadabado - barnrumsförvaring och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Scanpan Impact Gryta Med Glaslock 4.8 L Rostfritt Stål

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

IB Laursen Kruka H 20 cm Vit (hvit) - krukor

Funktion Y-skalare Rostfritt Stål - köksrödskap

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Änglaspel Delux Fjäril Pluto Produkter - julpynt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Broste Kruka Wide 22 cm Smoked Pearl Broste Copenhagen 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDutchdeluxes Förkläde Summer rosa Läder - förkläden och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Iittala Aino Aalto Glas 2-pack 33 cl Klar - glas

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Bloomingville Kuddfodral Stickad Bomull 45x45 cm Mint (ljusgrön).

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Ebb & Flow Rowan Taklampa Glas D 28 H 28 cm Chestnut brun och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Bloomingville Blomkruka Metall Diameter 11 cm Höjd 8 cm GuldMarc O'Polo Timeless Uni Morgonrock 100% Bomull L MauveSuperliving Bubble Taklampa D 25 H 21 cm Matt Whisper vit och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det RevaHome Örngott LEAF Rustic grå 100% ekologisk bomullsperkal 50X60 cm x 2 Grå Reva Home AB.