Eva Solo Korkskruv Manuell - bar & vintillbehör Morphy Richards Brödrost Evoke 4 Skivor Svart (svart) - brödrostar

Marc O'Polo Classic Morgonrock med Luva i 100% Bomull M silver

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

House Doctor H2O Vitvinsglas D 9.1 cm - glas
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Joseph Joseph Tandad Skalare Multi-Peel Grå Gul JosephJosephTwitterSmeg Vattenkokare 1.7 L Reglerbar temperatur rosa - vattenkokare och Tala Performance Rund Bakform Lös Botten 11.4 cm Svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Essenza Home Sarai Airen Kimono L Ecru - badrockar & morgonrockar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

LED Värmeljus 2-pack Waxy Star Trading - ljus

Guzzini Aqua Kanna 2 L Transparent - termosar kannor & karaffer

Gripsholm Handduk Bomull Lin 50x70 cm Ljusgrön - badlakan & handdukar

Eva Trio Glaslock Med Handtag Dia 24 cm Transparent - lock & tillbehör

Broste Copenhagen Marlene Korg Sjögräs D 50 x 45 cm S 2 Natural grön Palm Leaf 2-pack

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Muurla Rag Rug Djup Tallrik 23.5 cm Vit (hvit) - tallrikar & skålarFiskars Functional Form Universal Sax 24 cm Rostfritt Stål SvartPillivuyt Plissé Stektallrik 29x25 cm Vit (hvit) - fat & serveringsskålar och ERNST Skål Citat Skor Dia 14 cm Porslin - tallrikar & skålar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Steba Vakuumförpackare VK1 Vit (hvit) - övriga köksmaskiner.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Aluminiumform 5 st 21 9x15 6cm Övriga varumärken - övrigt baktillbehör

A Simple Mess Fnug Vas H 10.5 cm Grön - vaser

Iittala Valkea Ljuslykta 6 cm Glas Turkos (blå) - ljusstakar & ljuslyktor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Vägghylla singel Forest Collection Aqua Vinter & Bloom

Jag har redan satt upp plattformen, Guzzini Aqua Kakfat Med Kupa Dia 33 cm Krom - fat & serveringsskålar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Broste Copenhagen Yorick Kuddfodral Bomull 50 x 50 cm Smoked Pearl

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Magic Vac Dinamika Vakuumförpackare (hvit) - hushållsassistenterMelitta Caffeo Solo Kaffemaskin Svart - kaffe & teberödningHouse Doctor Lampa Molecular 48 x 58 cm Svart Mässing (svart) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Eva Solo Drickflaska 0.5L (grå rosa + 7 andra färger)

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Påslakanset för vagn Royal NG baby NG Baby - barnsängkläder

Arabia Mumin Skål Dia 15 cm Mumintrollet Gräsgrön (grønn)

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Krokbräda Babblarna D Kids Concept - barnrumsdekoration 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Förvaring 3-p Vit Jabadabado - barnrumsförvaring 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJordglob Liten Mörkgrön Ohlsson & Lohaven - prydnadssaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

De Buyer Mineral B Wok med Två Handtag Dia 28 cm Kolstål

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Södahl Simple Suede Prydnadskudde Läder Ull 45 x 45 cm Grå.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Kruka Metall Grön 17x20 cm Bahne & Co - krukor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen ERNST Servett Citat Grå 40x40 - servetterBroste Vas Bob 12.5 cm Drizzle Broste Copenhagen (grå)Bloomingville Lykta Glas Ø14 x 14 5 cm Klar - ljusstakar & ljuslyktor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dixie Fiona Matta Jute 180x80 cm (svart mörkgrå & grå).