Iittala Gaissa Öl- och Drinkglas 2-pack 38 cl Klar - glas Iittala Ultima Thule Ölglas 2-pack 38 cl Klar - glas

Iron Man Morgonrock Groovy UK - badrockar & morgonrockar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Stelton Termoskanna EM77 Classic 1 L Granit - termosar kannor & karaffer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Demeyere Apollo Kastrull 1 5 L Rostfritt Stål - kastruller & grytorTwitterRörstrand SPM Tallrik Flat 23 cm Vit - tallrikar & skålar och Kosta Boda All About You Karaff 100 cl - termosar kannor & karaffer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

House Doctor Vas Bubble Large Klar - vaser

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Marc O'Polo Velour Stripe Morgonrock M Antracit (grå) - badrockar & morgonrockar

Xantia Akacia Skål Dia 10 cm Brun Övriga varumärken (brun)

Sagaform Swing Ljuslykta H 3.5 cm Glas Klar (klar) - ljusstakar & ljuslyktor

House Doctor Rustic Sockerskål med Lock 8x8 cm Stengods Grå Blå

Lind DNA Square L Bordstablett 35 x 45 cm Nupo Sand (brun)

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Peugeot Whiskyglas med Kylplatta Svart - glasSmeg Stavmixer med Tillbehör Creme - mixer & blenderIittala Teema Startset 8-delar Vit - tallrikar & skålar och Paradisverkstaden c o Lantliv Kanna 0.5 L Grafit (grå)

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Eva Solo Urban To Go Cup 0.35 L Berry röd (rød) - termosar kannor & karaffer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Eva Solo Överdrag till Box gasgrill Svart - grilltillbehör

Esprit Striped Hoodie Badrock M Dusty rosa - badrockar & morgonrockar

ERNST Kökshandduk 70x47 cm Vit Grå - kökshanddukar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Bloomingville Ljuslykta Glas Diameter 13 cm Höjd 15 cm Grå

Jag har redan satt upp plattformen, rosandahl Glas 38 cl 4-pack Klar - glas, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Bloomingville Korg med Lock rödting Längd 44 cm Höjd 26 cm Brödd 26 cm Natur

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Eva Solo Nordic Kitchen Stekpanna 24 cm Rostfritt StålEva Solo Grillpanna Dia 28 cm Nordic Kitchen - stekkärlMuurla I KÖKET med Vappu Pimiä Skål 2 L Creme - bakbunkar & berödningsskålar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

PR Home Sofia Lampskärm Plissé 35 cm Offvit - lampskärmar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

House Doctor Korgar 2-pack Guld - köksförvaring

Iittala Kastehelmi Ljuslykta 64 mm Turkos - ljusstakar & ljuslyktor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par STAUB Grils & Poêles Pure Grillpanna Gjutjärn Kvadratisk 28 cm Svart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Broste Vas Dotty 20 cm Vit Broste Copenhagen - vaser 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBokstöd BOOK svart 2-pack Burde - bokstöd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

A Simple Mess Ljuslykta Skat Dia 14 cm Guld (guld) - ljusstakar & ljuslyktor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Bag-all Dirt Bag Tvättpåse 100% Bomull 36x30x6 cm Svart Vit.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Go Glow Magic nattlampa Paw Patrol - barnlampor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Ceannis Egg Pläd 170 x 130 cm svart - plädar & filtarAlmedahls Sill Kökshandduk Multi Almedahls - kökshanddukarDjurhuvud mini Elefant Brigbys - barnrumsdekoration och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Väggdekorationer Paw Patrol Walltastic - barnrumsdekoration.