Iittala Mariskål Höjd 15.5 cm Grå - tallrikar & skålar Pinnar Snäcka 4-set Senso Kitchen - bar & vintillbehör

Muslin 2-pack springtime Summerville organic Summerville Organic

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mason & Cash Berödningsskål D 26 cm Svart - bakbunkar & berödningsskålar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fiskars Salladsslunga Functional Form Vit - silar & durkslagTwitterGLOBAL Skärbräda 80x40x5 cm Ek Global - skärbrädor och AMT Traktörpanna 28 cm Svart - stekkärl

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kudde Flodhäst Ljusblå Rice - barnrumsdekoration

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Södahl Simple Suede Prydnadskudde Läder Ull 45 x 45 cm Grå

Modern House Stölzle Event Champagneglas 6-pack 24 x 7 cm Klar

Boklåda Forest Collection Vit Vinter & Bloom - barnrumsförvaring

Georg Jensen Bernadotte Sockerskål inkl. Sked Rostfritt Stål

Finlayson Lino Softi Badhandduk Linne Bomull 70x140 cm

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Pillivuyt Fat 36 x 27 cm Vit - ugnsformarRIG-TIG Skalkniv Easy Rostfritt stål RIG-TIG by SteltonElectrolux Slowcooker ESC7400 Rostfritt Stål - övriga köksmaskiner och Sagaform Ört och Kryddvagga Svart - kryddkvarnar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Guzzini Vintage Skål 30 cm (grå & röd) - fat & serveringsskålar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Holmegaard Perfection Bourgogne 59 cl Klar - glas

Borganäs of Sweden Block Stripe Påslakanset 100 % bomull Marinblå Vit 150x210 cm + 50x60 cm

Paradisverkstaden Ljusfat Linje Liten Vit Röd - ljusstakar & ljuslyktor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Ebb & Flow Rowan Taklampa Kristall D 22 H 22 cm Randig Guld

Jag har redan satt upp plattformen, KitchenAid Slowjuicer Råsaftcentrifug Till Köksmaskin Grå, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Servetter stl. 33x33 cm halloween 20st. - servetter

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Satake No Vac Köttkniv Med Trähandtag 21 cm Rostfritt StålStelton Termoskanna Emma Kaffe 1.2 L Terrakotta (oransje)Severin Brödrost 2-skivor Svart (svart) - brödrostar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Esprit Striped Hoodie Badrock S Anthracite - badrockar & morgonrockar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Zwilling Handtag Litet till Tryckkokare 22 cm. Svart - lock & tillbehör

Iittala Alvar Aalto Vas 251 mm Regn - vaser

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Demeyere Apollo Sauteuse 18 cm Rostfritt Stål - stekkärl 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en HOLM Vakuumpåse 20x29 cm - tillbehör & reservdelar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEva Trio Proffs. Stekpanna 24 cm Rostfritt Stål (silver) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Förvaringskasse rosa Röd Vit Bloomingville - barnrumsförvaring

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Broste Tallrik Salt Dia 28 cm Vit med Svart Kant Broste Copenhagen.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av House Doctor Vintage Cocktailglas 11 x 19 cm (klar) - glas och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Fiskars Inspiration Y-formad Grönsaksskalare Merlot - köksrödskapIittala Alvar Aalto Vas 160 mm Smaragd - övrig serveringRörstrand Ostindia Ugnsform 28 cm Blå - ugnsformar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det OPA Mari Gryta 5 L Rostfritt Stål Opa (silver) - kastruller & grytor.