Nuance Fickplunta Vit - bar & vintillbehör Eva Solo Träskärbräda 32 x 24 cm Ek - skärbrädor

Förvaringskorg Canvas 28x20x16cm - korgar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Yaxell RAN Santokukniv 12.5 cm Rostfritt Stål - köksknivar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Bosch Stavmixer ErgoMixx Svart MSM67166 - mixer & blenderTwitterAMT Wokpanna D 32 cm - stekkärl och Pillivuyt Plissé Tallrik D 22 cm Vit - tallrikar & skålar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Södahl Modern rosa Duschdraperi Polyester 180x200 cm (svart ljusgrön & mörkblå)

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Bag-all Dirt Bag Tvättpåse 100% Bomull 36x30x6 cm Svart Vit

Croquade Platta Strutvåffla Till Våffeljärn Övriga varumärken

Bergs Potter Helena Kruka med Fat Dia 21 cm rosa (rosa)

Microplane Pro Rivjärn Extra grovt Rostfritt Sål - köksrödskap

Dixie Linne Bordstablett d 38 cm (svart mörkblå + 7 andra färger)

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Arabia 24 h Skål 16 cm Porslin Vit (hvit) - tallrikar & skålarStelton Skål Peak Bonbonniere Mellan Mässing - fat & serveringsskålarZwilling Four Star Brödkniv 20 cm Rostfritt Stål Svart och Villeroy & Boch Artesano Original Kaffefat Dia 16 cm Vit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Xantia Akacia SalladsBesteick Övriga varumärken (natur).
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

rosandahl Grand Cru Skål 2-pack Dia 10 cm Vit - tallrikar & skålar

Ib Laursen Kuddfodral 100% Bomull 60 x 60 cm Gulgrön mönstrad IB Laursen

Soffa rosa Kids Concept - barnmöbler

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Paradisverkstaden Fröhuslykta Stor Lav (grønn) - ljusstakar & ljuslyktor

Jag har redan satt upp plattformen, Georg Jensen Sky Serveringsfat Rostfritt Stål - fat & serveringsskålar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Södahl Magic Forest Girlang Tiny flags 100% Ekologisk Bomull 260 cm

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Le Creuset Tallrik 18 cm Volcanic - tallrikar & skålarGeorg Jensen Aj Smörkniv Rostfritt Stål (silver) - BesteickZwilling Magnetlist 50 cm Svart - knivtillbehör och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Björn Wiinblad Flowerhead Hyacintvas H 15 Vit (hvit) - vaser

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Rosti Margretheskål 0.75L Indigo - bakbunkar & berödningsskålar

PR Home Sofia Lampskärm Plissé 25 cm Offvit - lampskärmar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gastromax BIO Smörkniv (natur) - Besteick 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en MAC Pro Laxkniv 27 cm Rostfritt Stål - köksknivar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterFiskars Brasserie Stekpanna 24 cm Gjutjärn (svart) - stekkärl och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Blockljus ljusblå dia. 40 mm H 60 mm 12st. Happy Moments

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger OPA Mari Gryta 15 L Rostfritt Stål Opa (silver) - kastruller & grytor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Rice Zig Zag print Skål D 15 cm (multi) - tallrikar & skålar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen KAI Wasabi svart Sashimikniv Yanagiba 21 cm Stål Kai - köksknivarHolmegaard Lock Till Flaska Klar - termosar kannor & karafferVin-set 4-delar - bar & vintillbehör och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det rosandahl Grand Cru Mjölkkanna 0.4 L Silkesgrå - termosar kannor & karaffer.