Le Creuset Multiskål 3 L Caribbean - tallrikar & skålar Eva Solo Termoskanna 1 L Botanic grön - termosar kannor & karaffer

Orrefors Merlot Vinglas 32 cl Klar - glas

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pulltex Stopper Med Droppkork Uranus Rostfritt Stål - bar & vintillbehör
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mjölsiktare Övriga varumärken - bakrödskapTwitterHamgburgerpress Cast Alu Body Övriga varumärken - grilltillbehör och Yaxell ZEN Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål - köksknivar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

rosandahl GC Champagneglas 6-pack 24 cl Klar - glas

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Skärbräda 20x30 cm Bahne & Co - skärbrädor

Fiskars All Steel Gryta 5 L - kastruller & grytor

Day home Herringbone Kuddfodral 100% Bomull 50x50 cm Svart Vit Day Home

RIG-TIG Ugnsfast Form Cook & Serve 3-pack Blå RIG-TIG by Stelton

Bä Bä vita lamm affisch K. Hjelm Förlag AB - barnrumsdekoration

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Modern House Millenium Måttbägare 100 cl rosa - köksrödskapSavon de Marseille Handtvål Flytande Refill 500 ml CitronForm Living Mojito set Glas trä metall 18.5x8.5cm Transparant och KAI Shun Classic Brödkniv 23 cm Stål Kai - köksknivar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Sockervaddsmaskin Emerio - övriga köksmaskiner.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Smeg Slow Juicer Blå (blå) - citrus & juicepressar

Form Living Doftljus Champagne glas 8.5x8.5cm rosa - doftljus & doftpinnar

Paradisverkstaden Fröhuslykta Rund Dimgrå (grå) - ljusstakar & ljuslyktor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Forest umbrella Poster A4 Wonderwall - posters & väggdekoration

Jag har redan satt upp plattformen, Rörstrand Swedish Grace Tallrik Djup 25 cm Is - tallrikar & skålar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Belysning Elefant rosa Form Living - barnlampor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Fiskars FF Stänkskydd orange (oransje) - köksrödskapMagic Vac Futura Vakuumförpackare (silver) - hushållsassistenterFiremill Brandsläckare med Kolsyrepatron Vit (hvit) - övriga kökstillbehör och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

PR Home Sofia Lampskärm Plissé 20 cm Offvit - lampskärmar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Åry Home Viventium Skärbräda 37x31 cm Ek Åry AB (natur)

Bloomingville Ljusstake Stengods Diameter 7 cm Höjd 8 cm Röd

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Broste Martiniglas Smoke 20 cl Broste Copenhagen - glas 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fiskars Inspiration Potatisskalare 17 cm Rostfritt Stål Svart 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterÅry Home Larkspur Bricka 20x27 cm Grön Åry AB (grønn) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Littleheart Örngott Vagn & Vagga Bomullstrikå 28 x 35 cm Vit Little Heart

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Kosta Boda Bruk Dricksglas 20 cl 2-pack Klar - glas.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Demeyere Atlantis Konisk Sauteuse 20 cm Rostfritt Stål och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen KitchenAid Köksmaskin Artisan 125EER 4.8 L Röd - hushållsassistenterHouse Doctor Skål Jen D 13 cm Henna - tallrikar & skålarSagaform Nature Salladsset Trä Natur (natur) - Besteick och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Le Creuset Toughened Non-Stick Stekpanna 30x6.5 cm Aluminium.