Bitz Tallrik Gastro Dia 27 cm Grön (grønn) - tallrikar & skålar Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl Ros - tallrikar & skålar

Senso Kitchen Burk Chokladdryck Metall 17x11.5x11.5cm Vit

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

GLOBAL Skärbrädeolja 50 ml Global - skärbrädor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Rice Assiett D 16 5 cm Cloud Print - tallrikar & skålarTwitterZyliss Mangoskalare Gul - köksrödskap och Klean Kanteen Isolerad Tumbler 0.592 L Rostfritt Stål (silver)

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Day Home Skål 25.5x19 cm Guld - fat & serveringsskålar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Le Creuset Signature Tallrik 22 cm Soleil (gul) - tallrikar & skålar

Skeppshult Såskastrull Med Trähandtag 1.0 L Gjutjärn - kastruller & grytor

Sthål Arabaesque Assiett 19.5x13.5 cm Stengods Fikon (grå)

Lékué Isbricka Ice Cube Grön Lekué - bar & vintillbehör

Georg Jensen Frequency Serveringsskål Dia 18 cm Rostfritt Stål

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Global NI Knivset GN-007 GNS-04 - köksknivarHahn Kitchenware Vägglist Metro 39 cm Svart - köksförvaringBosch Köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58920 Vanilj - hushållsassistenter och Le Creuset Signa Stekgryta 32 cm svart - kastruller & grytor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Le Creuset Signa Stekgryta 32 cm Creme - kastruller & grytor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Kaffebryggare Drop by Drop Ohlsson & Lohaven - kaffe & teberödning

Disktrasa Miffy Röd Pluto Produkter - putsmaterial

Eva Trio vit Line Gryta 3.8 L Vit - kastruller & grytor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Bosch Elvisp MFQ40301 Vanilj - elvispar

Jag har redan satt upp plattformen, Muffinsform för 8st muffins - bakrödskap, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Xantia Provence Skål Dia 20 cm Brun Övriga varumärken

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Dualit Toastgaller Classic Rostfritt Stål - tillbehör & reservdelarDesign House Stockholm Elsa Beskow Skål Familjen Jordgubbe dia 13 cmKitchenAid 919EAC Matberödare Creme (hvit) - hushållsassistenter och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Muurikka Gasolbrännare D-300 för 48 cm Svart (svart) - grilltillbehör

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lyngby Glas Highball 6-pack Klar Övriga varumärken - glas

Riedel Optical O Whiskyglas 34.4 cl 2-pack (klar) - glas

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Design Letters Vattenflaska To Go rosa - termosar kannor & karaffer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Utdragbar Grillgaffel Out of the blå - grilltillbehör 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDesign Letters Termoflaska Grå - termosar kannor & karaffer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Eva Solo Eva Trio Legio Kanna 10 cl Vit - termosar kannor & karaffer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger OXO Chef's Mandolin slicer 2.0 Svart (svart) - köksrödskap.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Jamie Oliver GrillBesteick XL 8 delar Rostfritt Stål - Besteick och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Broste Nordic Sand Kanna 100 cl Creme Broste CopenhagenDualit Brödrost Classic 2 Skivor Ljusgrå - brödrostarWitt Vintage Vattenkokare 1.7 L Vit (hvit) - vattenkokare och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Riedel Spey Longdrinkglas 37 5 cl 2-pack (klar) - glas.