Sagaform Hamburgerpress Dia 11.5 cm - köksrödskap Pyrex Asimetria Springform D 26 cm Kolstål Svart (svart)

Tina Pepparkvarn Blå Övriga varumärken (blå) - kryddkvarnar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Skeppshult Traktörpanna Med Stålhandtag Dia 25 cm Gjutjärn
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lékué Jar To Go 400 ml Korall Lekué (rosa) - köksförvaringTwitterJoie Skärbrädor 4-pack Multi - skärbrädor och Gense SalladsBesteick Dguldtea 2-delar Rostfritt Stål - Besteick

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ByOn Raw Tallrik Fyrkantig 20.7x14 cm Porslin Svart (svart)

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Zwilling Spirit Kastrull Med Lock Keramisk Beläggning 2 L Rostfritt Stål

Gefu Spirelli Grönsaksstrimlare Och Pincett 2-delar - köksrödskap

Stelton Emma Vattenkokare 1 2 L Svart - vattenkokare

T & G Serveringsbräda Tuscany 67x13 cm Acaciaträ T&G - skärbrädor

HOLM Vakuumpåse 15x23 cm - tillbehör & reservdelar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen ERNST SalladsBesteick Trä - BesteickPrepara Vitlökspress Cliq Grön - köksrödskapZwilling Twin Pure svart Vitlökspress Svart 19 cm - köksrödskap och PotteryJo Daisy Djup Tallrik 21 cm Dusty blå - tallrikar & skålar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Sodastream Rengöringstabletter - diskmedel & tvål.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Gastromax Lunchbox 0.3L Plast Vit - köksförvaring

Illy X1 E&C 60247IL Espressomaskin silver (silver) - kaffe & teberödning

Blendtec Designer 625 Blender 2.5 L Vit - mixer & blender

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

gröngate Flower Vas Vit (hvit) - övrig servering

Jag har redan satt upp plattformen, Eva Solo Nordic Kitchen Vattenkokare 1.5 L Rostfritt Stål, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

GLOBAL Skalare T-mod Med 3 Utbytbara Blad Global - köksrödskap

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Igenietti Soppsil 16 cm Rostfritt Stål - köksrödskapOBH Nordica Miami Steel Blender silver - mixer & blenderStelton Perfekt Servieringspip Och Kork Rostfritt Stål och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Exxent Rivjärn Etsade Skär Rostfritt Stål Övriga varumärken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nordic Ware Bakform Jubliee Bundt Guld - bakformar

Morphy Richards Accent Kaffebryggare Pour Over Svart - kaffe & teberödning

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par KitchenAid 719EER Matberödare Röd (rød) - hushållsassistenter 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Rice Soppskål Melamin D 19 cm Mörk Turkos (blå) - tallrikar & skålar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSthål Arabaesque Tallrik D 28 cm Stengods Fikon (grå) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fiskars Rivjärn Grovt Functional Form Svart - köksrödskap

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Satake Houcho Köttkniv Med Magnoliahandtag 17 cm Rostfritt Stål.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av HOLM Kycklinghållare Dia 31 cm Rostfritt Stål - grilltillbehör och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Bialetti SUPREMA Gryta Hög 18 cm Rostfritt Stål - kastruller & grytorEva Solo Kylskåpskaraff 1 L (nordic rosa woven navy blå woven + 5 andra färger)Dr Oetker Måttbägare 1 liter Blå - köksrödskap och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Savon de Marseille Handtvål Flytande 500 ml Mguldt - diskmedel & tvål.