Nordal Kuddfodral 100% Bomull  dekoration 100% Polyester 48 x 48 cm Slotdog Korv-verktyget Martinsenco - grilltillbehör

Hamilton Beach Sandwichmaker Röd - övriga köksmaskiner

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Gerbera Provence Gratängform Storlek 25x25 cm (sky betong + 9 andra färger)
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Rice Melamin Barntallrik 25x22 cm rosa (rosa) - tallrikar & skålarTwitterSjöstrand Mjölkskummare Rostfritt Stål SJÖSTRAND - kaffe & teberödning och Tina Handdukshängare Brun Övriga varumärken (brun) - övrig servering

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

OBH Nordica Legacy Intensive Kaffebryggare Turkos - kaffe & teberödning

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

OXO Chef's Mandolin slicer 2.0 Svart (svart) - köksrödskap

ERNST Mjölkkanna Stengods Citat Grå - termosar kannor & karaffer

Design House Stockholm Kaffesked 14 cm - Besteick

Peugeot Saltkvarn Paris 22 cm Vit - kryddkvarnar

Fiskars Inspiration Sax 17 cm Saffran - köksrödskap

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Le Creuset Signature Tallrik 27 cm Caribbean (blå) - tallrikar & skålarWestmark Enhörning Kakform 8.5 cm Rostfritt Stål (silver)Spiegelau Expert Vinglasväska 6 Glas Svart - glas och Mannerströms Proffskastrull med Glaslock 1 L - kastruller & grytor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Åviken Våffeljärn 902 Belgisk - övriga köksmaskiner.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nicolas Vahé Träsked 32 cm Akacia - köksrödskap

Bosch Vattenkokare 1.7 L TWK7805 Svart - vattenkokare

Fiskars Salladstång Functional Form Svart - Besteick

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Fiskars Brödkavel Non-Stick Functional Form 31 cm Svart

Jag har redan satt upp plattformen, Smeg Köksmaskin Tillbehör Pastavalsar 3-pack - tillbehör & reservdelar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Peugeot Pepparkvarn Paris 18 cm Vit - kryddkvarnar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Fox Run Öspipett Baster Set - köksrödskapBurk nyp stor Form Living - köksförvaringMatlådor 6st - köksförvaring och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fiskars Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärn (svart) - stekkärl

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Exxent Cinoissil D 21 cm Rostfritt Stål Övriga varumärken

Severin Raclettegrill med natursten Svart (silver) - övriga köksmaskiner

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Munstycke till Möbler och Textil dia 32 mm Nilfisk - dammsugarpåsar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Gerbera Trinidad Tapasfat 32 x 16 cm (turkos bomull + 9 andra färger) 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPulltex Vinöppnare Pulltaps Colour Evolution Svart - bar & vintillbehör och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kosta Boda Bruk Tallrik Dia 27 cm Porslin Vit - tallrikar & skålar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Pufz Pralinform Knäck Svart - julbak.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl Snö - tallrikar & skålar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen ROY FARES Bunke M Guld Roy Fares - julbakFoodSaver Vakuumförpackare FFS001X - övriga köksmaskinerElectrolux Mixerstav Expressionist ESTM7500S Rostfritt Stål och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Le Creuset Stekgryta 7.0 L Creme - kastruller & grytor.