Opto Design Snorkfröken Summer Bricka 27 x 20 cm Vit (hvit) Rosti Mepal Elipse Lunchbägare rosa - köksförvaring

Silikomart Design 3D Silikonform Girödondo D 25.2 cm Ljusgrå

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

svart+blåm Mattermos 40 cl Rostfritt Stål Blå (blå) - termosar kannor & karaffer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Iittala Kartio Glas 2-pack 40 cl Äppelgrön - glasTwitterBitz Tallrik D 27 cm Grå - tallrikar & skålar och Funktion Smörkniv Teak Rostfritt Stål - köksrödskap

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fiskars Ballongvisp 29 cm orange - bakrödskap

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Satake Houcho Köttkniv Med Magnoliahandtag 17 cm Rostfritt Stål

OXO Good Grip Salladsslunga Stor Vit - silar & durkslag

Electrolux Sportsblender ESB2630 Vit (hvit) - mixer & blender

Gastromax Blad Glashällsskrapa - övriga kökstillbehör

Soehnle Roma Köksvåg Vit - köksvågar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Emerio Stavmixer Set Vit (hvit) - mixer & blenderISi Gräddsifon Easy Whip 0.5 L Rostfritt Stål Isi - bakrödskapFiskars Potatisskalare Vickande Blad Functional Form Svart och Gerbera Provence Gratängform Storlek 22x15 cm (marin bomull + 9 andra färger)

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ibili N2O-Patroner Till Gräddsifon 10-pack Övriga varumärken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Pillivuyt Mjölkko 13 cl Vit - termosar kannor & karaffer

Rice Broderad Brödkorg stor Raffia - köksförvaring

Le Creuset Signature Pastatallrik 22 cm Creme (hvit) - tallrikar & skålar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Rice Marble print Skål D 14 cm Porslin Grön (grønn) - tallrikar & skålar

Jag har redan satt upp plattformen, Sagaform Club Drinksked Sugrör 2-pack - Besteick, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Rosti Mepal Cirqula Skål med Lock 750 ml Nordic vit - köksförvaring

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Gerbera Provence Gratängform Storlek 13x9 cm (turkos sky + 9 andra färger)OXO Good Grips Konservöppnare Svart - köksrödskapRice Rainbow print Baby Middagsset 4-delar - tallrikar & skålar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kakform Non Stick Diameter 25 cm Övriga varumärken - bakbunkar & berödningsskålar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

ETI Chef Alarm Ugnstermometer Vit - kökstermometrar & timers

Springform D 26cm Övriga varumärken - ugnsformar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gerbera Provence Gratängform Storlek 18x14 cm (turkos bomull + 9 andra färger) 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Blomsterberg Visp 30 cm Rostfritt Stål - julbak 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDe Buyer Mineral B Wokpanna Dia 24 cm Kolstål (svart) - stekkärl och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

PotteryJo Daisy Skål 35 cl Sienna Gul - tallrikar & skålar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Muurla Mumin Snorkfröken Tallrik D 18 cm Emalj lila (lilla).

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Zassenhaus Trancherbräda Plast Flexibel 38x29x0.2 cm Röd och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Fiskars Classic Kökssax 18 cm orange - köksrödskapFiskars Edge Knivblock med 5 Knivar Svart (svart) - köksknivarGastromax Kakmått Gubbe 20 cm Rostfritt Stål - julbak och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tala Sockerströare Retro rosa - kak- & tårttillbehör.