Form Living Kökshandduk Ester Bomull 50x70cm Svart - kökshanddukar Ib Laursen Pläd 100% Bomull 130 x 180 cm Gråblå Mönstrad IB Laursen

Iittala Mumin Glas 22 cl Lilla My - glas

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nattlampa SuperNomad Kanin Pabobo - barnlampor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Finlayson Badrock Hali L XL Vit - badrockar & morgonrockarTwitterSpjälskydd Babblarna - barnsängkläder och Day home Ethenic Foil Kuddfodral 100% Bomull Metallpaljetter 50 x 50 cm Day Home

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Blomsterberg Termometer Infraröd Grå - julbak

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Le Zie Cappuccinokoppar med Fat 6-pack Porslin Svart (svart)

Raaco Multicase sortimentlåda stl. 24x19 5x4 3 cm 1st.

Pimpernel Strawberry Thief Bricka 38.5x16.5 cm Brun (brun)

Filt Sofia den Första Disney Worlds Apart - barnplädar & kuddar

Westmark Grönsaksskärare - köksrödskap

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Villeroy & Boch Collier vit Carre Vas Large Vit (hvit)Bloomingville Collected Bordslampa D26 x L32 x H45 cm VitMojoo Make Up Box 38x19x10 5 cm svart - askar och Lego Förvaringslåda 4 Vit - barnrumsförvaring

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Filt uni 75x100 cm drops ljus grå Jollein - barnplädar & kuddar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Globen Lighting LED Laser L214 Kron Dimbar 2.3 W E14 Klar Globen Lighting AB

Emerio Professionell Mixer 2 L Svart (svart) - mixer & blender

Maku Mjölkkanna 240 ml Glas Klar (klar) - termosar kannor & karaffer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Modern House Øyo Spadpincett - köksrödskap

Jag har redan satt upp plattformen, Opto Design The Fishingboat Servett 33 x 33 cm Vit (hvit), och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Chroma Type 301 Slipstöd till Våtsten 2-pack Chroma type 301

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen A Simple Mess Maja Prydnadskudde Bomull 40 x 60 cm (vinröd mörkgrå + 2 andra färger)SANDSTEN Golvlampa SÖRVIK 57 x 25 4 x 145 cm Guld - golvlamporPläd Victoria Form Living (grå beige & grön) - plädar & filtar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Koziol Crystal S Glas 25 cl Grå - glas

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Superliving Dynamo Short Vägglampa D 11 L 4 8 cm Matt Duck grön

BBM Skaldjursställning D 25 cm Krom Övriga varumärken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Makeup ställ 11 fack Bahne & Co - badrumsaccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Linum Triveso Matta 100% Ull 200 x 300 cm Misty grå rosa 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterERNST Kruka 19x17 cm Rustik Grå - krukor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gense Vickningsgafflar Retro 4-pack Rostfritt Stål - Besteick

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger A Simple Mess Baelg Vas H 15 cm Grå - vaser.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Halo Design The One D 16.5 cm H 25.5 cm Grå - bordslampor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Futah Porto Santo Badlakan 100% Bomull 100x180 cm Svart vitPåslakanset för spjälsäng Stripe Rätt Start - barnsängkläderFinlayson Snorkfröken Badhandduk Bomull 70x140 cm korall och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ecoya Mini Madison Doftljus 25 h blå Cypress & Amber - doftljus & doftpinnar.