Hilke Collection Alba Ljusstake 40 cm Mässing (guld) - ljusstakar & ljuslyktor KitchenAid Artisan Tebryggare Vattenkokare 1.5 l Klar Stål

Anello TOTE BACKPACK MELANGE - Ryggsäck - navy Väskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Gerbera Toscana Gratängform 38x26 cm Keramik Marinblå (blå)
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Månses Design Ovanåker Skål 85 cl Blå - tallrikar & skålarTwitterIittala Alvar Aalto Skål 75 mm Mossgrön - tallrikar & skålar och Denby Studio Craft Skål 25.5 cm Brun - tallrikar & skålar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Samsøe & Samsøe KALOL CROSSBODY BAG - Bältesväska - mallard grön Väskor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Carhartt WIP PAYTON HIP BAG - Bältesväska - hamilton brun Väskor

Ryggsäck Tyg Kanvas - Flera färger

Monki Holografisk skärp-plånbok

STOR magväskan i slitstark tyg, 28x13x12 cm KX6023O

Bloomingville Necessär Fia 12 cm - Natur - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Handväska axelremsväska Micky Ken - BrunLiten midjeväska beige alltid billig fraktAxelremsväska svart alltid billig frakt och Vattentät Anti-Stöld Ryggsäck för 16 tums Laptop - Röd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skinnväska, Laptop alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Större rygga i tyg canvas - Svart

HXTN Supply Genomskinlig crossbody-magväska

Nike  Heritage  Svart magväska BA5750-010

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Mi-Pac Crosshatch-mönstrad flight-bag

Jag har redan satt upp plattformen, Gympapåse Unicorn - fyra olika motiv , och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Glamguldus Svart halvmåneformad axelremsväska

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Handväska i saffiano, svart alltid billig fraktRyggsäck Herr - Flera färger alltid billig fraktMellanstor Ryggsäck med detaljer i konstläder - Mörkblå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Weekday Park liten axelväska

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Woherrar Croc Flap Over Twist Lock Satchel Handbag

Stradivarius Beige shoppingväska i strå med kedjehandtag

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Små Formad Afton clutch väska Crystal Diamante Heart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Blå ryggsäck i nubuckläder alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBärbar vikbar krok för väska alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Roxy Ryggsäck Sugar Baby Small - Svart - Dam

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Kvinnors Cross Body Handväskor Ladies Messenger.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Travel Holdall Trolley Bagage Med Hjul - CABIN GODKÄNT och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Klassisk handväska Svart alltid billig fraktDAY et Day Gweneth P Leo Bum Bag MagväskorEllesse EL ROSCA Magväskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DAY et Day Gweneth Prep Weekend Weekend & gym väskor.