Blockljus råvit dia. 40 mm H 60 mm 12st. Happy Moments Watt&Veke Sanna Lampskärm D 28 cm H 24 cm Burgundy Watt & Veke

Ryggsäck för bärbar dator upp till 15 - 19,5 liter - Svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Kudde Velvet Off-vit Form Living - prydnadskuddar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Broste Eco Stearin Ljus 10 cm Fawn Broste Copenhagen - ljusTwitterMarc O'Polo Tira Morgonrock 100% Bomull L Grå (grå) - badrockar & morgonrockar och Bloomingville Överkast Pläd 100% Bomull L 100 x B 80 cm Grått

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Woherrar Beaded Rhinestone Clutch Bag Evening Prom Party Wedding

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Ryggsäck med Inbyggd USB-laddare svart

Handduk Wave Rostrosa 50x100 cm Bahne & Co - badlakan & handdukar

  Dam Kvinnors Night Out Kväll Bröllop Koppling Väska

Ebb & Flow Smykke Taklampa D 12 5 H 40 Obsidian - taklampor

Clutch, Aftonväska plisserad med diamanter Svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen PR Home Ashby Taklampa 40 cm Metall Pale silver (silver)Pall Linus Aprikos Kids Concept - barnmöblerKårby Organics rosa & Vetiver - Home Mist - doftljus & doftpinnar och Södahl Grain Bordstablett Bomull 33 x 48 cm (vit beige + 5 andra färger)

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gripsholm Mika Kuddfodral Tvättat Linne 40x60 cm (vinröd & mörkblå).
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Juniorlångsida Royal Grå Troll - barnmöbler

Notebook Ryggsäck 15-16 Polyester CSNBBP100BL

Woherrar Crystal Evening Clutch Bag Night Out Party Prom Wedding

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Ryggsäck svart-grå alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Bloomingville Blomkruka Med Fat Stengods Kruka Diameter 14 cm Höjd 13 cm Fat Diameter 15 cm Höjd 3 cm Grön, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reversible Burgundy Nude Large Tote Bag - Passar bärbara dator

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Marc O'Polo Jaik Morgonrock med Luva i 100% Bomull L AntracitHandduk Bomull Vit 50x70 cm Bahne & Co - badlakan & handdukarDay Home Lassi Vas 12 cm silver (silver) - vaser och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

PUMA Campus Reporter PU Träningsväskor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nicolas Vahé Korg H 17 cm Sjögräs (natur) - korgar

DAY et Day Gweneth Prep Weekend Weekend & gym väskor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par RevaHome Örngott TEXTURE blå Sea 100% ekologisk bomullsperkal 50X60 cm x 2 Blå Reva Home AB 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en SANDSTEN Taklampa LYGNERN 90 x 14 x 130 cm Guld - taklampor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHolmen Landon Ren Stor Grå - prydnadssaker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

3.1 Phillip Lim ALIX MINI TOP HANDLE SATCHEL Handväskor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Senso Kitchen Vispskål Med Lock 2L Melamin Grön - bakbunkar & berödningsskålar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Patisse Spritstylleset 27-delar - kak- & tårttillbehör och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Martinex Baking by Martinex Skål Med Plastlock 3-4.9 L GråKosta Boda Crystall Magic Tumbler 25 cl rosa (rosa) - glasMicroplane Gourmet Zester & Rivjärn Gåvoset (svart) - köksrödskap och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Zwilling Handtag långt till Tryckkokare 22 cm. Svart - lock & tillbehör.