Kilner Burk med Glaslock 2 L - köksförvaring Witloft Förkläde Läder Konjak - förkläden

Axelremsväska svart Waves alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Ljuskopp Landskap tonad stor Form Living - julpynt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Broste Servett 40x40 cm Ljus Blå Broste Copenhagen - servetterTwitterFörvaringskorg Palm Hamper Small vit Pipol's Bazaar och Bloomingville Lykta Glas Ø13 x 15 cm Grön - ljusstakar & ljuslyktor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HAWEEL 10L Ryggsäck Unisex (Svart)

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Ryggsäck, lätt, rymlig, praktisk- Flera färger

Star Wars Stormtrooper Morgonrock Groovy UK - badrockar & morgonrockar

Mönstrad aftonväska - Flera färger

Superliving Dynamo Vägglampa D 11 L 19 cm Matt Almost svart

Ryggsäck med detaljer i Konstläder - Svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Umage Aluvia Lampa Mini 40 x 30 cm Pearl (hvit) - lampskärmarDay Home Spring Weave Taklampa Metall Svart (svart) - taklamporEsprit Dyan Badrock S Oatmeal Raspberry - badrockar & morgonrockar och Umage Eos Fjäderlampa L 70 x 65 cm Ljusgrå (grå) - lampskärmar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Iittala Aalto Servett 33x33 cm Puder Havsblå (rosa) - grytlappar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Iittala Kivi Ljuslykta 60 mm Grön - ljusstakar & ljuslyktor

Clutchväska med retro motiv -London

3 Pieces Set Woherrar Fashion Handbags

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Dicota Backpack Base, Ryggsäck 14,1 , 2 fack 4 fickor, Svart

Jag har redan satt upp plattformen, Bloomingville Bordslampa Blå Porslin Diameter12xhöjd9 cm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kanin väska med axelrem - Messenger Bag

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Eva Solo Vattenkanna Globe 9 L Grå - krukorEsprit Cai Badrock L Oatmeal Aqua - badrockar & morgonrockarGirlanger Hjärta 5x5 cm Mix 60 st Vivi Gade Design - barnrumsdekoration och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Axelremsväska beige alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Form Living Ljusstake stor Marmor Metall 12.5x4.5x4.5cm Vinröd

Woherrar Crystal Encrusted Evening bag Clutch Purse Party Bag

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Bloomingville Växhus Glas Diameter 11 5 cm Höjd 21 cm Klar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Hilke Collection Ljusstake Alto Mässing - ljusstakar & ljuslyktor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterIb Laursen Glaslampa Droppformad Metall Glas H 39 cm D 18 cm Antiksilver IB Laursen och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Handväska 3 top Zip alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger SANDSTEN Golvlampa STURÖD 30 8 x 30 8 x 144 cm Svart - golvlampor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Campingset Frost Disney - barnmöbler och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Damask Duk Vinröd 140x220 cm Bahne & Co - julpyntSANDSTEN Bordslampa SÖRVIK 41 x 15 x 50 cm Svart - bordslamporÄggkoppar i porslin med skedar 8-pack - övrig servering och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det PotteryJo Daisy Skål 35 cl Vit - tallrikar & skålar.