Arabia Mumin Skål Mymlans Mamma Dia 15 cm Blå - tallrikar & skålar Form Living Förvaring smink Organisera 22x13x8 cm Klar Guld

Silikomart Design 3D Silikonform Couricino D 63x65 mm Ljusgrå

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Bäddset 150x210 cm Bamse - barnsängkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Finlayson Muminpappa Handduk Bomull 30x50 cm Mörkblå (mörkblå)TwitterBloomingville Burk med Lock Stengods Diameter 11 cm Höjd 8 cm och Harry Potter Dörrmatta Alohomora Pyramid International

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Förvaringsburk Glas 5-pack Övriga varumärken - köksförvaring

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Senso Kitchen Vispskål Med Lock 2L Melamin Grön - bakbunkar & berödningsskålar

Hissgardin Svartvit 140 100 Kids Concept - barngardiner & sänghimlar

Modern House Soul Rödvinsglas 4-pack 75 cl Klar - glas

Tvättkorg Text Form Living - tvättkorgar

rosandahl Grand Cru Uppläggningsfat Dia 32 cm Klar - fat & serveringsskålar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Måttstock & krokar Dalmatiner rosa JaBaDaBaDo JabadabadoLampsladd Matt guld - bordslamporFinlayson Elefantti Badhandduk Bomull 70x150 cm (svart blå & vinröd) och Hylla Double rosa Form Living - hyllor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Earth ice cream Poster A4 Wonderwall - posters & väggdekoration.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Bloomingville Blomkruka Stengods Diameter 10 cm Höj d9 cm Brun

Paradisverkstaden Relief Bladverk Fat 26 cm Lav (grønn)

Iittala Teema Tallrik Fyrkantig 16 x 16 cm Vit - tallrikar & skålar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Riedel The O Wine Tumbler Big O Syrah Vinglas 2-pack Klar

Jag har redan satt upp plattformen, MARVEL COMICS (HERE COME THE HEROES) POSTER Pyramid International, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kosta Boda All About You Skärbräda 42 cm Multi Vit (multi)

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen House Doctor Krok D 4 cm Svart - krokar & knopparKudde vagn vagga Tjock Organic Basic NG baby NG BabyKähler Vas Hammershöi H 25 cm (vit rosa + 3 andra färger) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Axelremsväskan i svart LAMM3511S alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Essenza Home Maysa Morgonrock Bomullsfrödté Small (ljusbeige grå & rosa)

Liten väska i kanvas tyg, Beige Gul

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Holmegaard Design With Light Kruka Höjd 10 cm Klar - krukor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Bloomingville Paula Vas Stengods Diameter 11 cm Höjd 10 5 cm Blå 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMarc O'Polo Timeless Uni Morgonrock 100% Bomull XL Antracit och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ryggsäcken i svart, 36x34x17 cm alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Marc O'Polo Velour Stripe Morgonrock M Antracit (grå) - badrockar & morgonrockar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Gripsholm Morgonrock Tvättat Lin L XL Ombreblå (mörkblå) och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Prydnadskudde Val rosa Bloomingville - barnrumsdekorationMojoo Lackbricka 19x19x3 5 cm vit - askarHandduk Wave Ljusgrön 50x100 cm Bahne & Co - badlakan & handdukar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pip Studio Soft Zellige Badrock S blå - badrockar & morgonrockar.