Hunkemöller Top SS Loose Fit Dot Leopard Sov och loungeplagg Jack & Jones Svarta jeans i skinny fit

KUNERT FLY&CARE - Knästrumpor - svart Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jack & Jones Trunks i 3-pack med neontext på midjeresåren
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Jack & Jones Bomberjacka jjeDesert Bomber - Blå - HerrTwitterJack & Jones Byxa jprSteven Trouser STS - Blå - Herr och Jack & Jones Byxor jprSolaris Trouser Noos, super slim - Grå - Herr

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

La Perla LONG PAJAMAS SHORT VERSION SET - Pyjamas - svart Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

La rödoute Collections Blommig klänning med kort ärm - Multi - Dam

Jack & Jones Jacka jcoFigures Jacket - Grön - Herr

La rödoute Collections Byxor - Vit - Dam

Jack & Jones Jacka jorNew Forest Parka Jacket - Svart - Herr

La rödoute Collections Jacka - rosa - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jack & Jones Jeans jjiClark jjOriginal AM 836 - Blå - HerrJack & Jones Jeans jjiMike jjOriginal JOS 497 - Blå - HerrJack & Jones Jeansskjorta jjeSheridan Shirt L S Slim - Blå - Herr och Jack & Jones JJIPAUL JJFLAKE AKM 542 ASPHALT NOOS Byxor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones JPRJAMES BLA. TEE SS CREW NECK PRE Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jack & Jones Skjorta jprNoah Shirt L S Button Down, slim fit - lila - Herr

La rödoute Collections Kort mockajacka - Röd - Dam

Mer produktinformation
 • 95% viskos, 5% elastan
 • Charmig enkel design
 • Mjuk och bekväm
 • Maskintvätt i högst 40˚C
 • La rödoute Collections Nätstickad tröja med båtringning - Vit - Dam

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  La rödoute Collections Rak, kort kjol i 5-ficksmodell - Blå - Dam

  Jag har redan satt upp plattformen, Jack & Jones Sweatshirt jcoDaxi Sweat Crew Neck - Vit - Herr, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  La rödoute Collections Smal byxa med engelsk brodyr - Vit - Dam

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Jack & Jones Sweatshirt jorTide Sweat Hood - rosa - HerrJack & Jones Tröja jcoSpring Knit Crew Neck - Blå - HerrJack & Jones Tröja jprHardy Knit Crew Neck - Grå - Herr och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

La rödoute Klänning med nätkjol - Svart - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Jaded London Flerfärgad strandklänning i mesh med paljetter

Lab Leather Kort bikerjacka i läder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par JBS Boxershorts Basic 3-pack - Multi - Herr 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en JBS ProActive long johns baselayer Långkalsonger 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJDY Fodralklänning - dark blå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lady Avenue Silk Jersey Top w.lace BH ar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Joelle Klänning Ophelia - Svart - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Jofama Skinnjacka Olle - Svart - Herr och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen JoJo Maman Bébé Shapewear - svart Vackra billiga damkläderJumperfabriken Klänning Hedda - Blå - DamJunarosa blås jrTilde LS Blouse - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Junarosa Shorts jrMaci - Vit - Dam.