HUGO Elisha01 Svart skjorta med tonad logga och extra smal passform J. Lindeberg W HALLE COMPRESSION POLY BH ar

Karl Kani TEE - T-shirt med print - grön Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

J.CREW CREW STRETCH SHORT SLEEVE TEE - T-shirt - bas - shale blå Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen J.CREW GINGER PINE DRESS - Vardagsklänning - camel Vackra billiga damkläderTwitterJ.CREW Linne - ivory Vackra billiga damkläder och J.CREW PERFECT FIT TURTLENECK - Långärmad tröja - navy Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Karl Lagerfeld Wideleg Flower Print Pants Byxor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

KIOMI blås - antique moss Vackra billiga damkläder

J.LINDEBERG GILDA - Shorts - vit Vackra billiga damkläder

KIOMI Maxiklänning - gul svart Vackra billiga damkläder

J.Lindeberg Klänning Noelle Lux Structure - Svart - Dam

KIOMI T-shirt med print - mint Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen J.LINDEBERG PEKA - Piké - ocean blå Vackra billiga damkläderJ.LINDEBERG TOUR TECH - Funktionströja - warm orange Vackra billiga damkläderJack & Jones Blå badshorts med rand med logga och Jack & Jones Core Svart pikétröja med logga och kontrasterande ränder på kragen

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones Core Vit t-shirt med tryck på ryggen.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jack & Jones Premium Svart t-shirt med dragkedja i sidan

Knowledge Cotton Apparel Sweat with owl chest logo GOTS Ögrönlar

KUNERT MOONLIGHT - Strumpbyxor - teint Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

La Perla REWARD SHORT SLIP DRESS - Nattlinne - rosa powder Vackra billiga damkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Jack & Jones Svarta slitna jeans i skinny fit, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

La rödoute Collections blås med liten ståkrage och lång ärm - Vit - Dam

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Jack & Jones Byxor jjiCody jjCraig AKM 409 - Svart - HerrJack & Jones Essentials Vit långärmad t-shirtJack & Jones Huvtröja jorColourblocks Sweat Hood - Röd - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

La rödoute Collections Klänning, leopardmönstrad - Brun - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Jack & Jones Sweatshirt jorCrazy Sweat Hood - Grå - Herr

La rödoute Collections Mc-jacka i skinnimitation - Grön - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Jack & Jones Tröja jcoHeat Knit Crew Neck - Svart - Herr 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Jack & Jones Tröja jprJoe Knit Henley - Blå - Herr 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJack & Jones T-shirt jcoMars Tee SS Crew Neck - Svart - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

La rödoute Collections Smal, ankellång byxa - Blå - Dam

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Jaded London Neongrön ormskinnsmönstrad satinskjorta.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av JBS JBS, socks bamboo 7 pairs box Strumpor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen JDY - Blommig midikjolJDY JDYCILLE - blås - svart Vackra billiga damkläderJDY JDYISOLDE - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det JDY JDYPULLI - Stickad tröja - woodrosa Vackra billiga damkläder.