Esprit LONGSLEEVE - Långärmad tröja - bright blå Vackra billiga damkläder Fashion Union RON - blås - rust smudge Vackra billiga damkläder

Gestuz ArienneGZ top HS19 Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Fashion Union Tall Hjärtmönstrad midikjol
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fashion Union WELLY - A-linjekjol - pale rosa Vackra billiga damkläderTwitterFashionkilla Svarta åtsmitande leggings och Fashionkilla Tall Klarorange enaxlad crop top

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gestuz MabelleGZ dress HS19 Klänningar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Gina Tricot Beata wrap blouse Ögrönlar

FILA Badshorts Saloso Swim Shorts - Blå - Herr

Gina Tricot Jade rib skirt Kjolar

Fila BRONTE TRACK JACKET - Träningsjacka - svart bright vit Vackra billiga damkläder

Gina Tricot NOELLE WRAP - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Fila FLORA PANTS - Träningsbyxor - svart light grå melange Vackra billiga damkläderFILA Keps Visor - Vit - DamFILA MEN SETTER traditional slim fit track pant Joggingbyxor och Fila PURE LONG SLEEVE - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det FILA STEPH TEE DRESS Klänningar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Filippa K Jodie Short Shorts

Glamorise Bh Full Figure Support - Vit - Dam

Glamguldus Bloom Blommig långärmad klänning i vintagestil med knytning framtill

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Glamguldus Tall Miniklänning med rosatt

Jag har redan satt upp plattformen, Filippa K M. Liam Wool Trouser Byxor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Good For Nothing Svart t-shirt i overStorlek-modell med broderi

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Filippa K Rachel Coat YtterkläderFilippa K Soft Sport Bandeau Bikini Top BadkläderFilippa K Soft Sport Seamless Mesh Legging Leggings & tights och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Guess INTIMATE - String - svart Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Fransa Zubasic 61 Cardigan Ögrönlar

Guess ORIGINAL TANK - Linne - cold grå Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Fröd Perry Krämvit pikétröja med dubbla ränder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fröd Perry Sports Authentic Vit broderad t-shirt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterFröd Perry - Vinröd t-shirt med dubbla kantband och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HAN Kjøbenhavn Cropped Pants Joggingbyxor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger French Connection ARMOISE CREPE FLIPPY DRESS Klänningar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Freya Bikini-bh Bandeau Hot In Havanna - Multi - Dam och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Frieda & Fröddies VEST - Väst - rosa diamond Vackra billiga damkläderGai+Lisva Sif v neck ÖgrönlarGANT BRETON STRIPE SWIM SHORTS C.F Badkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gant Home Badrock Light Velour - Vit - Herr.