Guess STONES TANK - Linne - medium charcoal heat Vackra billiga damkläder Hype Grå huvtröja med sidorand

JDY JDYSTAR PANT - Tygbyxor - svart pale rosa Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Hype Röd t-shirt med fläckigt mönster endast hos
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Hype T-shirt med flera loggorTwitterIBEN Bailey Blazer Ytterkläder och IBEN Olle Shirt Dress Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

JDY NOOS - Stickad tröja - blå surf Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Joelle Klänning Ophelia - Svart - Dam

Ida Sjöstedt Vinnie Skirt Kjolar

John Zack Plus Svarta byxor med vida ben och slits i sidorna

Ilse Jacobsen Jacka Flow01 - Blå - Dam

Jumperfabriken Klänning Elvy Dot Dress - Blå - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Ilse Jacobsen Klänning Nice 09GG Dress - Röd - DamIlse Jacobsen Klänning Noval10 - Svart - DamIlse Jacobsen RAIN PONCHO - Parkas - svart Vackra billiga damkläder och Ilse Jacobsen Regnkappa Splash01 - Brun - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det InWear Abianna Blazer Ytterkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

InWear Noelle Blouse Ögrönlar

Junarosa Klänning jrBumpa 3 4 Sl Midi Knee Dress - Svart - Dam

Just Female Alma knit Ögrönlar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kaffe AMBER - Vardagsklänning - midnight marine Vackra billiga damkläder

Jag har redan satt upp plattformen, InWear Sharon Top Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kaffe KAANISE - Linne - svart deep Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen InWear Topp Vuzima - Vit - DamInWear ZELLA PANT - Tygbyxor - cafe au lait Vackra billiga damkläderIVY & OAK AMERICAN SHOULDER - Festklänning - true blå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kari Traa MARIA F Z Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

J.CREW JACKIE - Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Karl Kani TEE - T-shirt med print - grå Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par J.CREW SLIM PERFECT - T-shirt med print - rich guld ivory Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en J.CREW WHISPER TEE - T-shirt - bas - navy Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJ.Lindeberg Kjol Silva Wool Pin Dress - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

KIOMI Långärmad tröja - olive night Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Jack & Jones Byxor jjiMarco jjCharles AKM 269 - Grå - Herr.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Jack & Jones Huvtröja jcoJeppe Sweat Hood - Vit - Herr och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Jack & Jones Jacka jcoFigures Jacket - Svart - HerrJack & Jones Jeans jjiGlenn jjOriginal Jos 891 - Blå - HerrJack & Jones JJIRICK JJICON SHORTS GE 850 I.K. STS Shorts och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones Originals Mjukisbyxor med logga och smal passform.