Gestuz Flica skirt MS19 Kjolar HIIT Grå t-shirt med blocktryck

Jack & Jones Pikétröja jorVarcity Polo SS PS - Vit - Herr

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

HIIT Svart t-shirt med logga
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen HIIT ANNIKA SEAMLESS LEGGINGS - Tights - svart Vackra billiga damkläderTwitterHilfiger Collection CAPSULE SWEATSHIRT, Ögrönlar och Hilfiger Collection HCM MULTI STRIPE PAT Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones Skjorta jprHarrison Shirt L S Plain, slim fit - lila - Herr

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Jack & Jones Sweatshirt jorTide Sweat Hood - Svart - Herr

Hope & Ivy Blommig midaxiklänning med bar rygg och volangkant

Jack & Jones Tröja jprLinen Knit Crew Neck - Grå - Herr

Hope Deco Shirt Ögrönlar

Jack & Jones T-shirt jorArt Brook Tee SS Crew Neck - Vit - Herr

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hope Wind Trouser ByxorHoudini M's Power Jacket ÖgrönlarHoudini W's Free Tee Ögrönlar och House of Stars Broderad midikjol i flera lager med slits framtill del av set

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Hudson SOFT MATT SHAPE - Strumpbyxor - honey Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

HUGO Anfröd193F1 Kostymer & kavajer

Jack & Jones T-shirt jprCedric blå Tee - Vit - Herr

Mer produktinformation
 • Foder: 100% viskos
 • Yttermaterial: 100% viskos
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
 • Jack Wills  Tencreek Vit kortärmad poplinskjorta med extra smal passform

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Jacqueline de Yong Topp jdyCathinka S S Tag Top - Vit - Dam

  Jag har redan satt upp plattformen, HUGO Daple-U2 svart sweatshirt med huva och dragkedja, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  JBS JBS boxershorts Boxershorts

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen HUGO Eddison W ÖgrönlarHUGO Hugo 708 JeansHUGO NETILA - T-shirt med print - open rosa Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

JDY JDYIZA NOOS - Tygbyxor - röd Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

I.scenery Skjorta jriBindhu LS Shirt - Vit - Dam

JDY JDYSTAR PANT - Tygbyxor - blå depths cloud dancer marokko Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Icebreaker Mens Tech Lite SS Crewe La Meije Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Icepeak RIKSU - Friluftsbyxor - vit Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterIlse Jacobsen Cardigan Cindie15 - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jofama Kappa kvinnor - Natur - Dam

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger InWear Tröja Fabianna Flounce Pull - Brun - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Iro SPEEDY - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen IVY & OAK Maxikjol - dark grön Vackra billiga damkläderIVY & OAK STRIPED MIDI DRESS - Maxiklänning - multicolour Vackra billiga damkläderIZOD 12GG V NECK SWEATER Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det IZOD SALTWATER DENIM MEDIUM WASH Jeans.