Filippa K Cruise Blouse Ögrönlar GANT O1. WOOLEN HAIRY CARDIGAN Ögrönlar

HUGO Derol Marinblå t-shirt med lång ärm och logga på bröstet

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

GANT O2. COTTON CASHMERE CREW Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen GANT O2. GANT SWEAT HOODIE ÖgrönlarTwitterGANT O2. MADRAS CLASSIC REG BD SS Ögrönlar och GANT O2. PP SATEEN STRIPED RUFFLE DRESS Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HUGO 708 mörktvättade slim jeans

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

HUGO Elisha svart glittrig skjorta i extra slim fit

GANT THE BROADCLOTH BANKER REG SS BD Ögrönlar

HUGO Rulde 2 Kjolar

GANT THE ORIGINAL PIQUE Ögrönlar

Hummel Hive hmlWILLY MORTENSEN SHORTS Shorts

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen GANT THE SUMMER - Piké - vit Vackra billiga damkläderGant T-shirt Crew Neck 2-pack - Blå - HerrGAP BALLET - T-shirt - bas - true indigo Vackra billiga damkläder och GAP BOAT - Långärmad tröja - oatmeal heather Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det GAP Cardigan Sweater in Merino Wool Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

GAP MAXI - Skjortklänning - sage Vackra billiga damkläder

Hunkemöller Ashtyn uf BH ar

Mer produktinformation
 • Yttermaterial: 100% viskos
 • Draperad design
 • Tunt tyg med lätt fall som skapar en mjuk och vackert silhuett
 • Handtvätt
 • Hunkemöller Secret Lace string r Trosor

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Hunkydory Tröja Joyce Knit Sweater - Natur - Dam

  Jag har redan satt upp plattformen, GAP MOD CREW - T-shirt - bas - oatmeal heather Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Icebreaker SPHERE LOW CREWE - T-shirt - bas - kingfisher heather Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen GAP POPOVER - Tunika - blå combo Vackra billiga damkläderGAP SH GAP CLSC FZ HD ÖgrönlarGAP SLEEPSHIRT - Nattlinne - optic vit Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ilse Jacobsen Skjorta Dara05A - Blå - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Gina Tricot Agnes jumpsuit Jumpsuits

InWear Howard Shirt Ögrönlar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gina Tricot CISSI CAMISOLE - Linne - offvit Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Gina Tricot IRMA - Shorts - deep lichen grön Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGina Tricot LYDI TROUSERS Byxor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ION BIKESHORTS TRAZE - Träningsshorts - svart Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Good For Nothing Gråmelerade joggers med revär med logga i sidan.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Good For Nothing Svarta mjukisbyxor med smal passform med logga och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Gossard GLOSSIES MOULDED - Bygel-bh - platinum Vackra billiga damkläderGozzip Trikåklänning - Svart - DamGuess INTIMATE - Briefs - light grå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det GUESS Jeans SL 1981 TOP Ögrönlar.