Even&Odd Sweatshirt - röd Vackra billiga damkläder Fransa FRDOCON 2 Jeans Shorts

Guess ORIGINAL TANK - Linne - cold blå navy Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Fransa Zaganic 5 Top Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fransa Zoza 1 Jeans JeansTwitterFreaky Nation BLIND TRUST - Skinnjacka - svart Vackra billiga damkläder och Fröd Perry Grå pikétröja med dubbla ränder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gym King Gråmelerade skinny mjukisbyxor med logga

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

HALO Halo Tech Zip Shirt Ögrönlar

Fröd Perry Vit t-shirt med blockfärgad kranslogga

Hanky Panky RETRO V KINI Trosor

Fröd Perry BOMBER JACKET Ytterkläder

Happy Socks Dog Sock Strumpor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Fröd Perry GINGHAM SHIRT ÖgrönlarFröd Perry SPORTS TAPE SHIRT ÖgrönlarFröd Perry x Miles Kane Svart mönstrad skjorta med platt krage och kort ärm och Free People Heat Wave Mönstrad maxiklänning

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Free People ADELLA BRALETTE - Topp - lila Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Freequent LILJA - blås - svart Vackra billiga damkläder

Heart & Dagger Svart overStorlek-huvtröja med dragkedja

Helly Hansen TRANSAT POLO Ögrönlar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Hi Tec HT HADID Ögrönlar

Jag har redan satt upp plattformen, French Connection Aubi Blommig bikiniögrönl med volang, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

HOLZWEILER DEVIATING Trousers Byxor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen French Connection ANCOLIE BRODERIE DRESS KlänningarFrench Connection SUNDAE SUITING TAILOröd - Tygbyxor - kyoto blossom Vackra billiga damkläderFreya Bikinibyxa Tie Side Hot In Havanna - Multi - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Hudson Dry Cotton Strumpor & tights

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

GANT O2. GINGHAM SKIRT Kjolar

HUGO Dewayne Marinblå pikétröja med logga på kragen

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par GANT O2. SUNBLEACHED KNITTED C NECK Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en GANT Skjorta - vit Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGANT THE ORIGINAL DRESS - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HUGO KALAYLA - Fodralklänning - open blå Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger GAP POPOVER - Tunika - light blå Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av GAP Skjortklänning - true svart Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen GAP SS VINT RIB CR STR ÖgrönlarGAP TIE BLOUSE - blås - röd Vackra billiga damkläderGAP V IH JEEP TEE Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det GAP WRAP PLAID - blås - vit Vackra billiga damkläder.