Esprit CAPRI SLIM - Shorts - röd Vackra billiga damkläder Expresso XANI - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder

GAP GAP FRYD PO HD Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Fabienne Chapot - midikjol med slits och drakmönster
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fairplay Latore Svart broderad t-shirtTwitterFaithfull Mallory blommig jumpsuit med volangärm och Falke COOL KICK - Ankelsockor - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

GAP Luvtröja - pure röd Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

GAP POPOVER - Tunika - light blå Vackra billiga damkläder

Falke WALKIE LIGHT - Strumpor - anthracite melange Vackra billiga damkläder

GAP SLUB SLIM - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Falke kvinnor Pure Matt 100 Strumpor & tights

GAP TIE - Vardagsklänning - vit Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Fall Winter Spring Summer Jorid ÖgrönlarFantasie Bikini-bh Ottawa - Blå - DamFantasie Bygel-bh Nadine uw Rebecca Spacer full cup bra - Blå - Dam och Fantasie REBECCA SPACER FULL CUP BRA - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Farah Colbert Mörkblå badshorts med logga.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Fashion Union Petite Blommig maxiklänning i dobbyvävt tyg

GAP Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder

Gestuz CathrinGZ blouse HS19 Ögrönlar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Gestuz rosanna ss top MS19 Ögrönlar

Jag har redan satt upp plattformen, Fashion Union Tall Blommig jumpsuit med vida ben, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Gina Tricot Dora turtleneck Ögrönlar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Fashionkilla Utsvängda byxor i petiteFemilet Selma Bra Full cup BH arFila Hank Marinblå mjukisbyxor med färgblock och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gina Tricot Tunika Simone Tunic - Grön - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Filippa K M. Twill Hoodie Ögrönlar

Glamguldus Tall vida byxor med rynkad midja

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Filippa K Soft Sport 2 tone Bra Top BH ar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Filippa K Soft Sport Soft Bra Top BH ar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterFilippa K T-shirt med print - mimosa Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Good For Nothing Svart t-shirt i overStorlek-modell med paisleymönster

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Fröd Perry Blå stickad pikétröja.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Fröd Perry Marinblå stickad tröja med rund halsringning i textur och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Fröd Perry Vit t-shirt med broderad loggaFröd Perry PANEL PIPED SWEATSHIRT ÖgrönlarFree People Lydia Leopardmönstrad plisserad kjol och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Free People WASHED SHANTI BRA - Sport-bh - dark turq Vackra billiga damkläder.