KUNERT Strumpbyxor - teint Vackra billiga damkläder Lauren Ralph Lauren Premier Straight Jean Jeans

Mango Floral satin blouse Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lauren Ralph Lauren Puff Sleeve Jersey Top Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren Ribbon Sleeve Boatneck Top ÖgrönlarTwitterLauren Ralph Lauren Ruffle Trim Ruched Dress Klänningar och Lauren Ralph Lauren SHAYLA TRIM - Maxiklänning - dark primrosa Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mango LAURIS - Kappa rock - electric blå Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Mango Man Elastic waist cotton jacket Ytterkläder

Lauren kvinnor Floral Ruched Jersey Dress Klänningar

Mango Man Slim fit dark denim overshirt Ögrönlar

Lauren kvinnor Striped Tie Front Cotton Shirt Ögrönlar

Mango Metallic knit top Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lazy Oaf Stjärnmönstrad kort jumpsuit i denimLe Fix LF Patch Crew ÖgrönlarLee CROPPED - Skjorta - blå Vackra billiga damkläder och Lee Jacka Harrington - Blå - Herr

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lee Jeans DAREN CLEAN svart Jeans.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lee Skjorta Cropped Shirt - Blå - Dam

Mango Pleated sleeves blouse Ögrönlar

Mango Ruffled neck blouse Ögrönlar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Mango Structuröd crepe blazer Ytterkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Lee Skjorta Worker Shirt - Blå - Herr, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mango Vintage wash denim jacket Ytterkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Lee Sweatshirt Square Logo SWS - Blå - HerrLee T-shirt Logo Tee - Svart - HerrLes Deux BBR Hoodie Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Marc O'Polo PURE DRESS GATHEröd WAIST V NECK LAYE - Maxiklänning - vit Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lindbergh Club Pants Pin Striped Byxor

Marc O'Polo STRAPS V NECK - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Lindbergh Rib grandad S S Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Lindbergh Taperöd fit jeans bleached Jeans 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLine of Oslo New Brady linen Shorts och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Masai Earleen top Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lyle & Scott Khakifärgad t-shirt med logga.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lyle & Scott Vit t-shirt med sidorand och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Lyle & Scott LS Polo Shirt ÖgrönlarLyle & Scott Sweat Short ShortsMademoiselle R Tröja - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mads Nørgaard Duo Viscosa Duralla Klänningar.