Jacqueline de Yong Byxor jdyCatia Pants - Blå - Dam Kings of Indigo Darius svart t-shirt med rund halsringning och karp-logga

Lexington Pikétröja Quentin Polo - Röd - Herr

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Kings Of Indigo Lucy Höga jeans i ekologisk bomull med vintagelook och raka ben
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kings of Indigo Vlad grön- och vitrandig skjortaTwitterKiomi Svart tröja med ståkrage och kort dragkedja och KIOMI blås - off-vit Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Libertine Libertine Loder Ytterkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lindbergh Kostym, 2 delar - Grå - Herr

KIOMI TALL blås - mustard Vackra billiga damkläder

Lindbergh Trench coat Ytterkläder

KIOMI TALL T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

LingaDore MASATO - Nattlinne - svart Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen KIOMI T-shirt - bas - vit rusted orange Vackra billiga damkläderKIOMI T-shirt med print - vit svart Vackra billiga damkläderKjus kvinnor FORMULA PANTS - Täckbyxor - vit Vackra billiga damkläder och Knowledge Cotton Apparel O neck knit light Vegan Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Knowledge Cotton Apparel Stand Collar Shirt GOTS Vegan Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

La Perla PADDED BRA WITHOUT WIRE - Push up-bh - svart Vackra billiga damkläder

Liquor N Poker Slitna slim jeans i boyfriend-modell

Lollys Laundry Adriana Dress Klänningar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Louche SOREN STRIPE - Shorts - röd Vackra billiga damkläder

Jag har redan satt upp plattformen, La rödoute Blommig klänning i utställd, kort modell - Svart - Dam, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lyle & Scott Svarta skotskrutiga byxor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen La rödoute Collections Blommig klänning i rak, halvlång modell - Vit - DamLa rödoute Collections blås med kort volangärm - orange - DamLa rödoute Collections Byxa i joggingstil, i mjuk crepe - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mademoiselle R Volangklänning - Svart - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

La rödoute Collections Rutig skjorta med lång ärm - Blå - Dam

Mads Nørgaard Ober Pathe Shorts

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par La rödoute Collections Smal byxa - Svart - Dam 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en La rödoute Collections Topp - Brun - Dam 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLa rödoute Collections Topp, randstickad - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Maidenform CLASSIC BH ar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lacoste Sport Svart pikétröja i mesh med stor logga.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av LASCANA Baddräkt - blå Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen LASCANA Push up-bh - svart eggplant Vackra billiga damkläderLauren Ralph Lauren 7A MEMORY TAFFETA YUKO KlänningarLauren Ralph Lauren Cotton Boatneck Top Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lauren Ralph Lauren Floral Ruched Dress Klänningar.