Puma Sockar Regular Crew i 3-pack - Svart - Barn pqftdz1876-Damkläder

Puma Sockar Regular Crew i 3-pack - Svart - Barn pqftdz1876-Damkläder

Twist & Tango blås Callie Blouse - Blå - Dam

Twist & Tango Byxor Alexa Trousers - Svart - Dam

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Twist & Tango Kjol Hilma Skirt - Grå - Dam

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Twist & Tango Mella Culottes Byxor

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Twist & Tango Topp Daisy Top - Blå - Dam

Twisted Tailor Marinblå byxor med smal passform

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

UNIQUE21 Byxor med smal passform och kontrasterande kritstrecksränder del av set

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Puma Sockar Regular Crew i 3-pack - Svart - Barn

Urban Bliss Baraxlad midiklänning

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Urban Classics LADIES HOTPANTS - Jeansshorts - vit Vackra billiga damkläder Sandro YVES - Linne - grön Vackra billiga damkläder

Valerie SINCE BLOUSE Ögrönlar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Vans Beige t-shirt med liten logga Endast hos

Vans Vit t-shirt med mönster baktill VN0A3HR6WHT1

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Superdry Skjorta - kaki Vackra billiga damkläder
Pennor
VANS LEFT CHEST LOGO TEE Ögrönlar
torsdag 02 maj 2019
Twist & Tango Jacka Bonnie - Grön - Dam

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Zizzi Tröja mTheresa 3 4 Blouse - rosa - Dam

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Puma Sockar Regular Crew i 3-pack - Svart - Barn pqftdz1876-Damkläder

Vero Moda Maxiklänning i jersey

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.