S.Oliver SMART BERMUDA - Jeansshorts - vit Vackra billiga damkläder pqftdz2876-Fashion Kläder

S.Oliver SMART BERMUDA - Jeansshorts - vit Vackra billiga damkläder pqftdz2876-Fashion Kläder

Vila Klänning viSealo L S Knot Dress - Röd - Dam

Vila Leggings viWinny Stretch Leather - Svart - Dam

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Vila Maxiklänning viAlli S L Maxi Dress - Blå - Dam

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Vila Mockakjol viBotini HW Suede Skirt - Brun - Dam

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Vila Shorts viGarden Lace Shorts - Vit - Dam

Vila Spetstopp viStasia - Röd - Dam

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Vila Topp viCava S S Top - Svart - Dam

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

S.Oliver SMART BERMUDA - Jeansshorts - vit Vackra billiga damkläder

Vila Topp viLucy - Vit - Dam

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Vila Tröja viMyntani Knit Pointelle - rosa - Dam

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Vila VIALLI S L DRESS DC Klänningar

Vila VIblåME V NECK - blås - dark navy Vackra billiga damkläder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Vans Sweatshirt Classic Crew - Svart - Herr
Pennor
Vila VICHASSA - Stickad tröja - blå haze Vackra billiga damkläder
torsdag 02 maj 2019
Vila Linne viMileyka Bow Singlet - Blå - Dam

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Peuterey FLIERS - Tunn jacka - röd Vackra billiga damkläder

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

S.Oliver SMART BERMUDA - Jeansshorts - vit Vackra billiga damkläder pqftdz2876-Fashion Kläder

Vila VIHENNIE S S TOP Ögrönlar

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.