Jack & Jones Core färgblock och logga med T-shirt puxsnq3002-Herrkläder

Jack & Jones Core färgblock och logga med T-shirt puxsnq3002-Herrkläder

Jack & Jones Core T-shirt med färgblock och logga
Even&Odd T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder
Falke ACTIVE BREEZE - Strumpor - navyblå Vackra billiga damkläder
Falke SHELINA - Strumpbyxor - sun Vackra billiga damkläder

Fantasie Bikinibyxa Ko Phi Phi Classic Fold Brief - Multi - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Kaffe ASTRID BOLERO - Kofta - midnight marine Vackra billiga damkläder
Farah Henderson Marinblå byxor med extra smal passform

Fashion Union Hundtandsmönstrade byxor med smal passform del av set

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Minus Ariel singlet Ögrönlar, Nanso Ladies pyjamas, Viivi Ögrönlar, Nly by Nelly THROUGH THE HOOD - Jerseyklänning - beige Vackra billiga damkläder

Fila Roland Grön sweatshirt med dragkedja och färgblock

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: GAP BF SHIRT POPOVR V STRIPE Ögrönlar, HR, Houdini W's Venture Vest Ytterkläder

FILA Linne i stretchtrikå - Svart - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Knowledge Cotton Apparel Cotton linen long sleeved shirt G Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

FILA Trosa Brief - Vit - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Filippa K Freja Trousers Byxor

Läs mer

Ämnen: Missguided Petite blå jeansjacka i overStorlek-modell, kompetensbaserad rekrytering, New Look SPORT Vit t-shirt i stretchmaterial, rekryteringsprocess

Filippa K Sheer Button Blouse Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Filippa K Vicky Washed Jean Jeans

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Filippa K Laurie Raw Jean Jeans

Ämnen: Gestuz RolloGZ tee Ögrönlar, kompetensförsörjning

Forét LOG T SHIRT Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jacqueline de Yong Topp jdyBillie Treats S S Print Top - Blå - Dam

Ämnen: La rödoute Collections Rak, halvlång klänning med smalrandigt mönster - Gul - Dam, Lotto TENNIS TEAMS SHORT - Tights - brilliant vit Vackra billiga damkläder

Fransa Zubasic 60 Cardigan Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nicce Svart t-shirt med logga

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Fröd Perry Vit oxfordskjorta

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Esprit Topp Indigo Ornam - Vit - Dam
Free People Hawaii Miniklänning

FREE QUENT PAISLEY PA Byxor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

French Connection Lavande Ginghamrutig broderad klänning

Freya SUNDANCE - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

GANT CASUAL COTTON CREW Ögrönlar

GANT O1. GMT WASH PPO SLIM BD Ögrönlar

Se alla