Transformers - DJ Bumblebee Vampirina Vee Is for Valentine - Disney Book Group Disney Storybook Art Team - böcker (9781368010269) Bokhandel

LEGO Marvel Super Heroes - Thanos den yttersta striden 76107

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Zhivotnye - - böcker (9785389133952) Bokhandel
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Marlene's Reading Log - Martha Day Zschock - pocket (9781516221585) BokhandelTwitterWeebies Family Early Reading German Book German Language Edition Full Colour - MR Alastair R. Agutter - böcker (9781500975791) Bokhandel och Atlas of Everything - Jon Richards - böcker (9780750298803) Bokhandel

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Svart & Decker - Skruvdragare

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kids Concept Djur Edvin

Drachen Mein großes Kreativbuch - - böcker (9783833233319) Bokhandel

Our Generation - Denelle 46 cm

Reading Matters Grade 8 - Dguldthy Dyer - böcker (9780521695138) Bokhandel

Sylvanian Families Town - Cellokonsertset

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Inspire Maths Pupil Book 1A (Pack of 15) - Fong Ho Kheong - böcker (9780198427308) BokhandelJessie's Reading Log - Martha Day Zschock - böcker (9781516236299) BokhandelRyker's Reading Log - Martha Day Zschock - böcker (9781516227686) Bokhandel och NatureZOO Cirkelmobil Anka Apa Bläckfisk rosa

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Clicformers Basic 110 set.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Bilingual Songs & Activities English-Spanish - Agustina Tocalli-Beller - böcker (9781553862376) Bokhandel

Hape - Vaggande pingvin

Beskrivning

Bakom Bumblebees stridsrustning finns mer än vad ögat kan se. Rocka loss med Bumblebee!

Föreställ dig att samarbeta med den enastående Bumblebee för att mixa riktigt snygga beats med Transformers: DJ Bumblebee-figuren, inspirerad av den ikoniska karaktären från bioduken. Med Sing-Back-teknik kan denna figur spela in barns röster och sedan spela upp ljudet i takt med 1 av 3 fantastiska låtar. Barnen styr mixen - flytta figurens högra arm för att byta låt och den vänstra armen för att styra tempot. Figuren kommer förladdad med instrumentala bitar ur låtarna Walk This Way, ursprungligen av Aerosmith, Bust A Move, ursprungligen av Young MC, och temalåten från Robots in Disguise. DJ Bumblebee dansar även till musiken. Bumblebee omvandlas inte, men kan fortfarande mixa upp det! Figuren är 25,5 cm.

Innehåller: DJ Bumblebee-figur och instruktioner.

Figuren drivs av 3 st 1,5V AA-batterier som ingår. 

Från 6 år.

Mumin - Mattsopare och piska

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

LEGO BrickHeadz 41600 - Aquaman

Jag har redan satt upp plattformen, The Statute Law Relating to Patents of Invention and Registration of Designs With an Introduction and Synopsis - John William Gordon - böcker (9781147276749) Bokhandel, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

KidKraft - Dockhus Chelsea

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Rödbox Happy Friends PianoMelissa & Doug - Dragleksak FarmdjurJaBaDaBaDo - Kök med tillbehör (Grå) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Twistshake Bitring (Pastell Blå)

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Minimoomis - Mjukdjur med ljud - 20 cm - Cooco

Melissa & Doug - Stämpelset Prinsessor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par On Bird Hill - Jane Yolen - böcker (9781943645022) Bokhandel 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Milye kroshki. Knizhka-igrushka - I. Solnyshko - böcker (9789667465988) Bokhandel 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVictory and Other Verses - Hannah Parker Kimball - böcker (9781143108679) Bokhandel och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pajammies - Mjukisdocka Mus 23 cm

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Bob's Big Book of Words - - böcker (9781405237253) Bokhandel.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Billy and the Trees - Harley Flamez - böcker (9781489519467) Bokhandel och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Activate 2 Intervention Workbook (Higher) - Jon Clarke - böcker (9780198423812) BokhandelVeselye zadanija.6-7 let - E. Bortnikova - böcker (9785978010763) BokhandelBolshaja illjustrirovannaja entsiklopedija - - böcker (9785353084730) Bokhandel och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Similes and Metaphors - Ann Heinrichs - böcker (9781503832497) Bokhandel.