Solid JOE CRISP - Tygbyxor - steel grå Herrkläder

Solid JOE CRISP - Tygbyxor steel grå Herrkläder - phqqsb1973-Herrkläder

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

gulden Equation VILLA - T-shirt med print - navy grå Herrkläder

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Guess A AP ROCKY - T-shirt med print - blå navy röd Herrkläder

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Hackett London CLASSIC LOGO - Piké - röd Herrkläder

HUGO ELISHA - Kostymskjorta - navy Herrkläder

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

Knowledge Cotton Apparel SINGLE WITH OWL - T-shirt med print - navy Herrkläder

 

Hummel CORE - Träningsshorts - true blå Herrkläder

Solid JOE CRISP - Tygbyxor steel grå Herrkläder - phqqsb1973-Herrkläder

Icepeak SOSIE - T-shirt - bas - himmelblå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

VON FLOERKE Fluga - bordeauxröd Herrkläder

Overwatch Hoodie, Zenyatta alltid billig frakt

Vit T-shirt - Eat Pussy, Not Animals

INDICODE JEANS NICOLAS - Shorts - beetle Herrkläder

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

IZOD Skjorta - rosa Herrkläder

 

Adidas Performance TEAM 19 - T-shirt med print - navy blå vit Herrkläder