Carhartt WIP - T-shirt - bas - lila Herrkläder frosted POCKET pszuri2960-Herrkläder

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Lyle & Scott NECK JUMPER - Stickad tröja - true svart HerrkläderHIIT KOBE MUSCLE FIT GRAPHIC TEE - T-shirt med print - vit Träningskläder Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Lyle & Scott RINGER - T-shirt - bas - vit HerrkläderJordan JUMPMAN AIR - Sweatshirt - carbon heather svart vit Träningskläder

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Nike Performance TECH PACK LONG SLEEVE TOP - Långärmad tröja - oil grå svart Bra att bära bekvämt Träningskläder Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Lyle & Scott Träningsbyxor - mid grå marl HerrkläderMammut CRASHIANO PANTS MEN - Friluftsbyxor - storm TräningskläderPuma ZIP - Funktionströja - svart biscay grön Bra att bära bekvämt Träningskläder

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Tigha LOGO VINTAGE - T-shirt med print - mud Herrkläder

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Leggings Lack navy alltid billig fraktMango ANTS - Skjorta - vit Herrkläder

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Mango EMERITOL - Skjorta - svart HerrkläderVidaXL Brudklänning A storlek 36 vit

pict3749