Birger PLEIAS Byxor By Malene psykmv935-Damkläder

Mer produktinformation
 • 65% bomull, 35% polyester
 • Rakt skuren
 • Kort skuren passform
 • Stilfull och elegant
 • Hög midja
 • Innersöm: 67cm
 • 622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Just Female Eline trousers ByxorElomi MORGAN BANDED BRA - Bygel-bh - coral haze Vackra billiga damkläder Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

  Just Female Juliette maxi dress KlänningarGUESS Jeans 981 Jeans

  Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Knowledge Cotton Apparel Poplin with all over print GOTS Ögrönlar Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

  Just Female Mix coat YtterkläderJust Female Tyler blouse ÖgrönlarMint&berry PEPLUM TOP - Långärmad tröja - guld svart Vackra billiga damkläder

  Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

  Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.ONLY ONLREGITZE 3 4 - Stickad tröja - night sky Vackra billiga damkläder

  Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Reebok ThermoWarm Primaloft Jkt YtterkläderJust Junkies Wegley Ögrönlar

  Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Kaffe Catja Culotte Pant ByxorSoyaconcept SC DENA STRIPE Kjolar

  pict3749