DESIGN Röd långärmad farfarströja DESIGN Plisserad midiklänning med strukturränder omlott och kokosknapp

DRYKORN LEYLA - Linne - vit Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Vit kritstrecksrandig kostymväst
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Men Stickad tröja - Blå - HerrTwitterAdidas Sport Performance Topp Must Haves Badge of Sport T-shirt - Svart - Dam och Benetton OFFICE ANKLE PANT - Tygbyxor - beige Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Duke King Storlek Marinblå skjorta med palmmönster och platt krage

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

EA7 TUTA SPORTIVA Ögrönlar

DESIGN Gröna skinny mjukisbyxor med sidorand

Edc by Esprit FLUID - blås - plum röd Vackra billiga damkläder

DESIGN Randig maxiklänning med knappar och smock

Edc by Esprit PRINT - blås - blåsh Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN - Petite - Jumpsuit med ryschad midjaPlus collection Kjol med ormskinnsmönster - Grå - DamAfter Eden ANNA - GARTERBELT - Strumphållare - svart Vackra billiga damkläder och Bershka Svart blockfärgad huvtröja med framficka

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det BOSS EFELIZE - Tunika - open blå Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN rosa ärmlös t-shirt i linneblandning med avslappnad passform och extremt lågt skuret ärmhål

Egtved Egtved socks twin kneehigh Strumpor

Ellesse Pianto Vit t-shirt med rand på ärmen

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Ellesse EL DELANNA Ytterkläder

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Curve Smockad miniklänning i sweatshirt-material med volangärm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Ellesse SHANTEL - T-shirt med print - navy light blå vit Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Plus collection Tunika Kori - Svart - DamAmerican Vintage JACKSONVILLE V NECK TEE - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläderBershka MIT KAPUZE - Vinterjacka - grön Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Emporio Armani Luvtröja - navy Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Anna Field Cocktailklänning - winetasting Vackra billiga damkläder

Envie de Fraise MYSOFT 2 PACK - Topp - vit Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Birgitte Herskind Indie Blouse Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en By Malene Birger DRE5019S91 Klänningar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterCOLLUSION Tall Bikerjacka i läderimitation och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

4505 Muscle t-shirt med kontrasterande raglan-ärmar i quick dry-material

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Abecita Bikinitrosa Miami Twisted - Blå - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Anna Field Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Blendshe Stickad tröja - dandelion Vackra billiga damkläderBy Ti Mo Maxi Day Dress KlänningarCortefiel SENSATIONAL POCKET TROUSERS - Jeans Skinny Fit - beige roasted Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DORINA Bikini-bh Fiji - Svart - Dam.