Freequent NANNI JA - - pale mauve billiga damkläder Vackra Blazer puxsnq1236-Fashion Kläder

Freequent NANNI JA - - pale mauve billiga damkläder Vackra Blazer puxsnq1236-Fashion Kläder

Freequent NANNI JA - Blazer - pale mauve Vackra billiga damkläder
Nike Performance DRY TANK - Funktionströja - indigo force heather svart svart Vackra billiga damkläder
Nike Performance MILER SURF - T-shirt med print - cyber indigo force Vackra billiga damkläder
Nike Performance TEAM PURE - Funktionströja - svart vit Vackra billiga damkläder

Nike Running Rise 365 Svart kamouflagemönstrad t-shirt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Guess ATTRACTION SUPER - Push up-bh - rosa Vackra billiga damkläder
Nike Sportswear Sweatshirt - orange peel med soft rosa vit Vackra billiga damkläder

Nike Training Dry athlete Grå t-shirt med logga 739420-063

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lauren Ralph Lauren Belted Dolman Jersey Dress Klänningar, Makia BELLEVUE SHIRT Ögrönlar, Mennace Naturvit t-shirt med logotyp-panel del av set

NN07 New Casper 6201 Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: ONLY & SONS Skjorta onsCozy Reg LS Washed Check Shirt - Gul - Herr, HR, Even&Odd T-shirt med print - vit blå orange Vackra billiga damkläder

Noa Noa Wrap Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Hermano Skjorta med platt krage och guldfärgat mönster

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Noisy May - Bikerjacka med fuskskinn

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Noisy May NMSATI - Stickad klänning - svart Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Lee SCARLETT CROPPED - Jeans Skinny Fit - svart rinse Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Mango LAURIS - Kappa rock - beige Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Noppies AMSTERDAM - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Notes du Nord Kaisa Bikini Badkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Noisy May Petite Maxiklänning med smock

Ämnen: ONLY ONLELSA SINGLET - Linne - svart Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Nué notes Petra Coat Ytterkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

GAP TANK DRESS - Nattlinne - blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Hummel Hive hmlAMALIE T SHIRT L S Ögrönlar, Jack & Jones T-shirt jcoViking Tee SS - Blå - Herr

Object MIT LANGEN ÄRMELN GESTREIFTES - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Marc O'Polo DENIM Jeansshorts - mango orange Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Object OBJSTEPHANIE - Maxikjol - blå Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

New Look Maternity VOLUME NURSING LAYER - Jerseyklänning - khaki Vackra billiga damkläder
Odd Molly Baddräkt Garden Frill - Röd - Dam

Odd Molly Cardigan Miss Charming Wrap - Grå - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Odd Molly Kjol Whirley Skirt - Blå - Dam

Odd Molly Polotröja Hoower Turtleneck - Grå - Dam

Odd Molly Topp High Life Polo - Svart - Dam

Odd Molly Velourtröja Just Like Me Hoodie - Grå - Dam

Se alla